Achterdeuren

Geen huis is compleet zonder een bijpassende achterdeur. Deurtotaalmarkt biedt een zeer ruime keuze aan achterdeuren in uiteenlopende stijlen en vervaardigd van diverse materialen. Alle achterdeuren in het aanbod van Deurtotaalmarkt zijn geselecteerd op hun kwaliteit en lange levensduur. Bekijk hier ons actuele aanbod deuren en bestel in een paar klikken jouw nieuwe deur online in onze webshop. 

43 producten

Van hoog naar laag sorteren

Achterdeur kopen

In de collectie van Deurtotaalmarkt.nl vind je achterdeuren in allerlei soorten en maten. Natuurlijk moet de deur en het type hout bij de stijl van je woning passen, waarbij je rekening moet houden met zowel het interieur als de buitenzijde van je huis. Maar de eerste keuze die gemaakt moet worden is of de deur behandeld of een onbehandeld moet zijn. Een behandelde achterdeur is al voorbehandeld met een grijze grondverf en is dus eenvoudig af te lakken in de gewenste kleur. Op die manier kun je je achterdeur perfect aan laten sluiten bij de rest van je woning. Kies bijvoorbeeld een deur in dezelfde kleur als je (raam)kozijnen of wijk juist af van veelgebruikte kleuren in of rondom je woning. 

Achterdeur op maat

De deuren van Deurtotaalmarkt zijn bijna allemaal leverbaar in standaardmaten. Ook maatwerk is mogelijk door je eigen maat door te geven. Denk ook eens na over het plaatsen van dubbele openslaande achterdeuren in je gevel met de speciale dubbele deurensets: hierdoor haal je buiten naar binnen en betrek je de tuin bij je woonkamer. We raden het altijd even aan om dit te checken voordat je een nieuwe buitendeur koopt. Samen met jou denken we graag over de mogelijkheden die er zijn. 

Alles voor je nieuwe deur

Naast de verschillende deurmodellen vind je in ons assortiment ook verschillende afwerkingen en toevoegingen aan je deur. Denk aan kwalitatief hang- en sluitwerk, deurbeslag en zelfs kozijnen. Alles om jouw deur helemaal compleet te maken. Wil je echte luxe ervaren en het afhangen van je nieuwe deuren liever uitbesteden? Via de All In Service kun je verschillende deuren alvast door ons laten lakken of zelfs laten plaatsen na levering. Let wel op, want dit geldt slechts voor een select aantal modellen. Op onze website vind je hier meer informatie over. Liever je deur toch zelf plaatsen? Raadpleeg dan altijd de brochures en montagewijzers voor meer informatie. 

Bestel eenvoudig online

Bij Deurtotaalmarkt bestel je je deur heel gemakkelijk online via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat je de deur snel in huis hebt en netjes wordt afgeleverd. Onze vaste transporteur heeft veel ervaring met het vervoeren van deuren. Je hoeft je dus geen zorgen te maken over mogelijke beschadigingen. Eventueel kun je er voor kiezen om je bestelde deur zelf op te halen bij Deurtotaalmarkt. Heb je nog vragen over onze deuren? Neem dan contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar en denken met je mee.