ML 827 met blank isolatieglas

Consumenten adviesprijs Inclusief BTW 716,00
Onze verkoopprijs Inclusief BTW 608,60
107,40 Euro Korting
Vanaf 716,00 608,60
Configureer het product om de voorraad te bekijken.
Beschrijving

Kies voor de multifunctionele ML 827 van CanDo voor vakmanschap en kwaliteit. Je kunt deze deur gebruiken als deur naar de tuin of als balkondeur. Deze ML 800-serie tuin- en balkondeur heeft een 1-ruitsverdeling met panelen met een borstweringshoogte van 27 cm. Voor het glas kun je kiezen uit HR++ blank isolatieglas of voor de variant zonder glas. De deur is opgebouwd met multiplex platen met 2 aluminium lagen en XPS harschuim kern met 140 mm stijlen en wordt grijs gegrond afgewerkt. Het speciale HR++ glas bij deze deur zorgt ervoor dat je deur extra goed isoleert en er geen kou meer langs komt. De ML 827 is opgebouwd van duurzame materialen en je krijgt dan ook 8 jaar garantie op deze deur.

 

Isolatiedeur

De ML 827 is een isolatiedeur. Dat wil zeggen dat deze deur is opgebouwd uit sterk isolerende materialen zoals een XPS schuimkern en isolatieglas. Het belang van een isolerende buitendeur komt steeds sterker naar voren en is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee.

 

De bewerkingsmogelijkheden van je deur

Je kunt bij deze tuin- en balkondeur niet kiezen voor maatwerk, maar je kunt de deur wel inkorten. Hierdoor heb je misschien geen maatwerk nodig. Je kunt aan de bovenkant 35 mm inkorten, aan de onderkant 35 mm, aan de hangzijde 35 mm en aan de slotzijde 35 mm. 

 

Verder handig om te weten:

  • Het glas bij deze deur wordt los meegeleverd en is dus nog niet voorgemonteerd
  • Deze deur is alleen leverbaar in stompe uitvoering
  • Deze deur is FSC-gecertificeerd. 
  • Driepuntssluiting, tochtvaldorpel en veiligheidspakket zijn bij ons mogelijk, inclusief de boringen
  • Scharnieren en deurbeslag zijn niet bij de prijs inbegrepen.
  • De buitendeuren zijn nog niet voorzien van een slotgatfrezing of krukgatfrezing. Je kunt de frezingen hiervoor wel toevoegen aan je bestelling.
Kenmerken

Meer informatie

Meer informatie
Merk CanDo
Serie Achterdeuren
Kleur Grijs
Samenstelling product Multiplex, 2x alu en XPS kern
Hol of massief Massief