Armschaven ten behoeve van de CanDo aflakservice

Onze verkoopprijs Inclusief BTW 17,50
Vanaf 17,50
Configureer het product om de voorraad te bekijken.
Beschrijving

Laat je de stompe deur aflakken via de CanDo aflakservice? Dan is het goed om ook te kiezen voor het armschaven! Hierbij zorgt CanDo er in de fabriek voor dat de deur eerst netjes wordt arm geschaafd voordat ze de deur netjes aflakken. Ze halen hierbij 2 mm van de sluitzijde van de deur af zodat je er zeker van bent dat de deur goed sluit in het kozijn. Het is belangrijk om deze service te kiezen als je twijfelt of de deur goed zal sluiten. Als de deur al afgelakt is het armschaven natijd niet mogelijk zonder de lak te beschadigen.

Je kiest de juiste draairichting door voor de deur te staan en te kijken of de deur naar links of naar rechts open draait. 

Bij een binnendeur zal een linksdraaiende deur vertalen naar de code L1 en een rechtsdraaiende deur naar R2. Heb je een buitendeur, kijk dan of de naar binnen of naar buiten opendraait. Als de deur naar binnen opendraait gebruik je L1 voor een linksdraaiende deur en R2 voor een rechtsdraaiende deur. Draait de deur naar buiten open, gebruik van L3 voor links en R4 voor rechts. 

Kenmerken

Meer informatie

Meer informatie
Merk CanDo