Albury

Consumenten adviesprijs Inclusief BTW 505,00
Onze verkoopprijs Inclusief BTW 429,25
75,75 Euro Korting
Vanaf 505,00 429,25
Configureer het product om de voorraad te bekijken.

Binnen 10 werkdagen in huis, mits op voorraad

Beschrijving

Let op! Bij deze deur ben je verplicht een beslagpakket te kiezen. Wij doen dit om ervoor te zorgen dat alle bewerkingen van de deur op een professionele manier in het gespecialiseerde bewerkingscentrum kunnen plaatsvinden. De Cando Industrial deuren zijn van uitzonderlijk dunne stijlen gemaakt. Een breder slot of verkeerde bewerkingen kunnen dan ook zorgen voor onherstelbare schade. Om dit te voorkomen kunnen wij deze deuren dan ook niet leveren zonder beslagpakket. Elk beslagpakket bevat een deurgreep of deurkruk, een slot en een slotgatboring om het slot in te plaatsen. Als je geen pakket kiest zullen wij je order helaas moeten annuleren.

 

Mocht je toch een deur zonder pakket willen aanschaffen in verband met speciale wensen voor de deur kun je contact opnemen met onze klantenservice.

Kies eenvoudig het mooiste beslagpakket in onze keuzehulp. Je gaat naar de keuzehulp door op de knop met 'Maak de deur compleet' te klikken.


De CanDo Industrial Albury is een moderne zwart gegronde deur met een minimalistisch design. Deze deur sluit perfect aan bij de laatste trends en is gemaakt van hout in plaats van staal. De deur kenmerkt zich door de smalle stijlen met het vlakke paneel. De Albury is te gebruiken als opdekdeur, stompe deur en als schuifdeur. Daarmee is de deur geschikt voor verschillende ruimtes in het huis. De deur is gemaakt van hoogwaardig FSC-hout en biedt dan ook een garandeerde goede kwaliteit. Je hebt dan ook 10 jaar garantie op deze deuren. Alle opdekdeuren worden voorzien van paumelle gaten. Voor het deurbeslag kun je kiezen uit verschillende speciaal ontwikkelde deurbeslagpakketten voor deze deur.

Kenmerken
Meer informatie
Merk CanDo
Serie Industrial
Levertijd in werkdagen 10
Samenstelling product Grenen met MDF-toplaag
EAN 8711251282702
Model Albury paneel
Glassoort 0
Garantie 10 jaar
Kleur Zwart gegrond
Paneelprofiel Recht profiel
KOMO-keur Nee