Hartford zwart blank glas

Consumenten adviesprijs Inclusief BTW 635,00
Onze verkoopprijs Inclusief BTW 527,05
Korting Inclusief BTW 107,95
Vanaf 635,00 527,05

Binnen 60 werkdagen in huis

Beschrijving

Let op! Bij deze deur ben je verplicht een beslagpakket te kiezen. Wij doen dit om ervoor te zorgen dat alle bewerkingen van de deur op een professionele manier in het gespecialiseerde bewerkingscentrum kunnen plaatsvinden. De Cando Capital deuren zijn van uitzonderlijk dunne stijlen gemaakt. Een breder slot of verkeerde bewerkingen kunnen dan ook zorgen voor onherstelbare schade. Om dit te voorkomen kunnen wij deze deuren dan ook niet leveren zonder beslagpakket. Elk beslagpakket bevat een deurgreep of deurkruk, een slot en een slotgatboring om het slot in te plaatsen. Je kunt kiezen uit beslagpakketten voor zowel draaideuren als schuifdeuren. Als je geen pakket kiest zullen wij je order helaas moeten annuleren.

 

Mocht je toch een deur zonder pakket willen aanschaffen in verband met speciale wensen voor de deur kun je contact opnemen met onze klantenservice. Kies eenvoudig het mooiste beslagpakket in onze keuzehulp. Je gaat naar de keuzehulp door op de knop met 'Maak de deur compleet' te klikken.


De CanDo Capital Hartford zwart is een moderne zwart afgelakte deur met een minimalistisch design. Deze deur sluit perfect aan bij de laatste trends en is gemaakt van hout in plaats van staal. De deur kenmerkt zich door de smalle stijlen met de 4-ruitsverdeling met blank glas in een casetteframe. De Hartford is te gebruiken als opdekdeur, stompe deur en als schuifdeur. Daarmee is de deur geschikt voor verschillende ruimtes in het huis. De deur is gemaakt van hoogwaardig FSC-hout en biedt dan ook een garandeerde goede kwaliteit. Je hebt dan ook 10 jaar garantie op deze deuren. Alle opdekdeuren worden voorzien van paumelle gaten. Voor het deurbeslag kun je kiezen uit verschillende speciaal ontwikkelde deurbeslagpakketten voor deze deur.

Kenmerken
Meer informatie
Retourneerbaar Deze deur wordt op maat gemaakt en is niet retourneerbaar
Serie Capital
Merk CanDo
Model Hartford zwart blank glas
Glassoort blank glas
Paneelprofiel Kantlat
Kleur UV gelakt zwart RAL 9011
Samenstelling product Grenen met MDF-toplaag
Model Hartford zwart blank glas
Aantal werkdagen levertijd 60
KOMO-keur Ja
Garantie 10 jaar