Madison wit

Consumenten adviesprijs Inclusief BTW 589,00
Onze verkoopprijs Inclusief BTW 488,87
Korting Inclusief BTW 100,13
Vanaf 589,00 488,87

Binnen 60 werkdagen in huis

Beschrijving

De Madison wit van CanDo is een industriële binnendeur uit de Capital serie. De Capital deuren kenmerken zich door de uitzonderlijke 25 mm dunne roedes. De paneeldeur kenmerkt zich door het vlakke paneel met een 4-paneelsverdeling. De 39 mm dikke deur bestaat uit houten stijlen en wordt standaard wit UV gelakt geleverd. Doordat de deur UV gelakt is hoef je dus niet meer te schilderen en kun je de deur meteen afhangen. Wil je graag meerdere deuren combineren? Deze deur past goed bij Lincoln wit. Je krijgt op deze deur maar liefst 10 jaar garantie waardoor je er zeker van bent dat de deur lang mee gaat.

Beslagpakketten

Door de smalle stijlen van de Madison wit is een hardwarepakket onmisbaar bij deze deur. Een hardwarepakket bevat de volgende onderdelen: beslag (bijvoorbeeld een deurgreep of deurkruk), een extra smal slot (bijvoorbeeld een loopslot of rolslot) en alle vereiste bewerkingen aan de deur. Een hardwarepakket bestel je in combinatie met je deur, zodat alle bewerkingen op de deur kunnen worden gemaakt. Als je de deur zonder hardwarepakket koopt bevat de deur geen enkele bewerking en dat is voor jou als klant dan ook zeer onwenselijk. Om fouten te voorkomen accepteren we in eerste instantie dan ook geen orders van deze deur zonder een hardwarepakket erbij. Wil je toch deze deur bestellen zonder hardwarepakket? Neem even contact op met onze klantenservice en dan regelen dat natuurlijk alsnog.

De deur inkorten

Bij deze deur is geen maatwerk beschikbaar maar dat is ook niet altijd nodig. Je kunt er ook voor kiezen om de deur in te korten. Je kunt deze deur aan de bovenkant 5 mm inkorten, aan de onderkant 5 mm, aan de hangzijde 5 mm en aan de slotzijde 5 mm.

Verder handig bij de Madison wit:

  • Alle opdekdeuren in standaardmaten zijn voorzien van paumellegaten
  • Scharnieren en deurbeslag zijn niet bij de prijs inbegrepen
  • Deze deur is geschikt als stompe, opdek en schuifdeur
Kenmerken
Meer informatie
Suggested Retail Price € 589,00
Retourneerbaar Deze deur wordt op maat gemaakt en is niet retourneerbaar
Serie Capital
Merk CanDo
Model Madison wit
Glassoort 0
Kleur UV gelakt
Samenstelling product Grenen met MDF-toplaag
Model Madison wit
Aantal werkdagen levertijd 60
KOMO-keur Ja
Garantie 10 jaar
Kleur Zuiver wit (RAL 9010)