Doncaster mat glas

Consumenten adviesprijs Inclusief BTW 589,00
Onze verkoopprijs Inclusief BTW 488,87
Korting Inclusief BTW 100,13
Vanaf 589,00 488,87

Binnen 10 werkdagen in huis, mits op voorraad

Beschrijving

Let op! Bij deze deur moet je een beslagpakket kiezen in onze configurator!

Wij doen dit om ervoor te zorgen dat alle bewerkingen van de deur op een professionele manier in het gespecialiseerde bewerkingscentrum kunnen plaatsvinden. De CanDo Industrial deuren zijn van uitzonderlijk dunne stijlen gemaakt. Een breder slot of verkeerde bewerkingen kunnen dan ook leiden tot onherstelbare schade en dat zou toch zonde zijn! Om dit te voorkomen kunnen wij deze deuren dan ook niet leveren zonder beslagpakket. Elk beslagpakket bevat een deurgreep of deurkruk, een inloopslot en een slotgatboring om het slot in te plaatsen. Als je geen pakket kiest zullen wij je order helaas moeten annuleren.

 

Mocht je toch een deur zonder pakket willen aanschaffen in verband met speciale wensen voor de deur kun je contact op nemen met onze klantenservice. Kies eenvoudig het mooiste beslagpakket in onze keuzehulp. Je gaat naar de keuzehulp door op de knop met 'Maak de deur compleet' te klikken.

 

De CanDo Industrial Doncaster is een moderne zwart gegronde deur met een minimalistisch design. Deze deur sluit perfect aan bij de laatste trends en is gemaakt van hout in plaats van staal. De deur wordt geleverd met gemonteerd blank glas en een 4-ruits roedeverdeling. De Doncaster is te gebruiken als opdekdeur, stompe deur en als schuifdeur. Daarmee is de deur geschikt voor verschillende ruimtes in het huis. De deur is gemaakt van hoogwaardig FSC-hout en biedt dan ook een garandeerde goede kwaliteit. Je krijgt dan ook 10 jaar garantie op deze deuren. Alle opdekdeuren worden voorzien van paumelle gaten. Voor het deurbeslag kun je kiezen uit verschillende speciaal ontwikkelde deurbeslagpakketten voor deze deur.

Kenmerken
Meer informatie
Serie Industrial
Merk CanDo
Model Doncaster mat glas
Glassoort mat glas
Paneelprofiel Recht profiel
Kleur Zwart gegrond
Samenstelling product Grenen met MDF-toplaag
Model Doncaster mat glas
Aantal werkdagen levertijd 10
KOMO-keur Nee
Garantie 10 jaar