Harrow

Consumenten adviesprijs Inclusief BTW 505,00
Onze verkoopprijs Inclusief BTW 429,25
75,75 Euro Korting
Vanaf 505,00 429,25
Configureer het product om de voorraad te bekijken.

Binnen 10 werkdagen in huis, mits op voorraad

Beschrijving

De Harrow van CanDo is een industriële binnendeur uit de Industrial serie. De Industrial deuren kenmerken zich door de uitzonderlijke 25 mm dunne roedes. De paneeldeur kenmerkt zich door het rechte paneel met een 4-paneelsverdeling. De 39 mm dikke deur bestaat uit hout in plaats van staal en wordt standaard zwart gegrond geleverd. Wil je graag meerdere deuren combineren? Deze deur past goed bij Carno. Je krijgt op deze deur maar liefst 10 jaar garantie waardoor je er zeker van bent dat de deur lang mee gaat.

Beslagpakketten

Door de smalle stijlen van de Harrow is een hardwarepakket onmisbaar bij deze deur. Een hardwarepakket bevat de volgende onderdelen: beslag (bijvoorbeeld een deurgreep of deurkruk), een extra smal slot (bijvoorbeeld een loopslot of rolslot) en alle vereiste bewerkingen aan de deur. Een hardwarepakket bestel je in combinatie met je deur, zodat alle bewerkingen op de deur kunnen worden gemaakt. Als je de deur zonder hardwarepakket koopt bevat de deur geen enkele bewerking en dat is voor jou als klant dan ook zeer onwenselijk. Om fouten te voorkomen accepteren we in eerste instantie dan ook geen orders van deze deur zonder een hardwarepakket erbij. Wil je toch deze deur bestellen zonder hardwarepakket? Neem even contact op met onze klantenservice en dan regelen dat natuurlijk alsnog.

De deur inkorten

Bij deze deur is geen maatwerk beschikbaar maar dat is ook niet altijd nodig. Je kunt er ook voor kiezen om de deur in te korten. Je kunt deze deur aan de bovenkant 5 mm inkorten, aan de onderkant 5 mm, aan de hangzijde 5 mm en aan de slotzijde 5 mm.

Verder handig bij de Harrow:

  • Deze deur is beschikbaar als draaideur en schuifdeur
  • Alle opdekdeuren in standaardmaten zijn voorzien van paumellegaten
  • Scharnieren en deurbeslag zijn niet bij de prijs inbegrepen
Kenmerken
Meer informatie
Suggested Retail Price € 505,00
Merk CanDo
Serie Industrial
Kleur Grafietzwart RAL 9011
Levertijd in werkdagen 10
Model Harrow
Samenstelling product Grenen met MDF-toplaag
Model Harrow
Glassoort 0
Garantie 10 jaar
Kleur Gegrond
Paneelprofiel Recht profiel
KOMO-keur Nee