Royston

Consumenten adviesprijs Inclusief BTW 415,00
Onze verkoopprijs Inclusief BTW 344,45
Korting Inclusief BTW 70,55
Vanaf 415,00 344,45

Binnen 10 werkdagen in huis, mits op voorraad

Beschrijving

De Royston van CanDo is een industriële binnendeur uit de Industrial serie. De Industrial deuren kenmerken zich door de uitzonderlijke 25 mm dunne roedes. De paneeldeur kenmerkt zich door het rechte paneel met een 3-paneelsverdeling. De 39 mm dikke deur bestaat uit hout in plaats van staal en wordt standaard zwart gegrond geleverd. Wil je graag meerdere deuren combineren? Deze deur past goed bij Scampton. De kwaliteit van deze deur uit zich in de 10 jaar garantie die je krijgt op de deur.

Beslagpakketten

Door de smalle stijlen van de Royston is een hardwarepakket onmisbaar bij deze deur. Een hardwarepakket bevat de volgende onderdelen: beslag (bijvoorbeeld een deurgreep of deurkruk), een extra smal slot (bijvoorbeeld een loopslot of rolslot) en alle vereiste bewerkingen aan de deur. Een hardwarepakket bestel je in combinatie met je deur, zodat alle bewerkingen op de deur kunnen worden gemaakt. Als je de deur zonder hardwarepakket koopt bevat de deur geen enkele bewerking en dat is voor jou als klant dan ook zeer onwenselijk. Om fouten te voorkomen accepteren we in eerste instantie dan ook geen orders van deze deur zonder een hardwarepakket erbij. Wil je toch deze deur bestellen zonder hardwarepakket? Neem even contact op met onze klantenservice en dan regelen dat natuurlijk alsnog.

De deur inkorten

Bij deze deur is geen maatwerk beschikbaar maar dat is ook niet altijd nodig. Je kunt er ook voor kiezen om de deur in te korten. Je kunt deze deur aan de bovenkant 5 mm inkorten, aan de onderkant 5 mm, aan de hangzijde 5 mm en aan de slotzijde 5 mm.

Verder handig bij de Royston:

  • Deze deur is beschikbaar als draaideur en schuifdeur
  • Alle opdekdeuren in standaardmaten zijn voorzien van paumellegaten
  • Scharnieren en deurbeslag zijn niet bij de prijs inbegrepen
Kenmerken
Meer informatie
Suggested Retail Price € 415,00
Merk CanDo
Serie Industrial
Kleur Grafietzwart RAL 9011
Aantal werkdagen levertijd 10
Model Royston
Samenstelling product Grenen met MDF-toplaag
Model Royston
Glassoort 0
Garantie 10 jaar
Kleur Gegrond
Paneelprofiel Recht profiel
KOMO-keur Nee