Let op! Geld lenen kost geld
Reset keuzes

Stel hier je deur samen

Verwijder deze deur
Ga verder
Ga terug

wijzigenAfmeting

Meet nauwkeurig de binnenmaat van uw kozijn (sponningmaat) of neem de exacte maat van uw oude deur op. Let op bij maatwerk deuren! Bij het bestellen van een maatwerk opdekdeur geldt het volgende: neem de sponningmaat en tel daar 1cm bij op.

Hoogte (cm)

Breedte (cm)

Hoogte (cm)

Hoogte dient een waarde tussen - en cm te bevatten cm

Breedte (cm)

Breedte dient een waarde tussen - en cm te bevatten cm
Weet u het niet precies?
Klik hier voor advies.

wijzigenType deur

Er zijn twee soorten binnendeuren: opdekdeuren en stompe deuren. Een opdekdeur valt gedeeltelijk in het kozijn. Een stompe deur valt geheel in het kozijn. (Zie onderstaande tekening.)

wijzigenDraairichting

Voor stompe deuren is de draairichting niet van belang. Voor opdekdeuren is het wel belangrijk om dit te bepalen. Zo bepaalt u de draairichting: ga aan die kant van de deur staan, waarbij u de deur naar u toe trekt bij het openen. 
- Bevinden de scharnieren van de deur zich aan de linkerkant? Dan is de deur linksdraaiend.
- Bevinden de scharnieren van de deur zich aan de rechterkant? Dan is de deur rechtsdraaiend.

 Met behulp van onderstaande afbeelding kunt u eenvoudig de draairichting bepalen: rechts- of links-draaiend.

wijzigenMateriaal

MDF: dit is geperst board met een middelharde dichtheid. MDF is dus geen merknaam, maar een soortnaam. De houtvezels zijn gedroogd en door middel van harsen met elkaar verbonden.
Vuren: dit is een in Nederland veelgebruikte naaldhoutsoort. Het is niet alleen makkelijk te bewerken maar ook relatief goedkoop.
Meranti: deze houtsoort is roodachtig van kleur en wordt zowel tot geschaafd hout als tot multiplex platen verwerkt. Meranti is een voordeligere hardhoutsoort.
Merbau: de kleur van deze houtsoort varieert van geel tot donkerbruin. Het hout is sterk en duurzaam en wordt veel gebruikt in buitendeuren, Merbau is dan ook een duurdere hardhoutsoort.
Alu-Light: dit is een vormvaste multiplex plaat voorzien van 2 aluminium lagen tegen het kromtrekken. Deze deurplaat is freesbaar waardoor veel variaties mogelijk zijn. De kern van de deur is gevuld met isolatiemateriaal.
Je hebt gekozen voor onze opmeetservice.

wijzigenGlas

Al het glas is veiligheidsglas en valt bij breken uiteen in ongevaarlijke, kleine stukjes. Het glas wordt los bijgeleverd. U kunt er ook voor kiezen om het glas te laten monteren, dat kunt u in de volgende stap aangeven.

100% zeker de juiste deurmaat?

Met onze opmeetservice bent u altijd zeker van de juiste deurmaat.

We komen bij u langs, meten op en geven de juiste maten door.

De kosten van onze opmeet service bedragen -->99,-. Mocht u de bestelling annuleren, dan zijn wij helaas genoodzaakt deze kosten toch in rekening te brengen.

Tips voor opmeten

 • Gebruik een rolmaat van minimaal 2 meter
 • Meet de deur: meet de hoogte en breedte van
  uw oude deur
 • Meet het kozijn: meet de afstand
  tussen dorpel en onderkant kozijn
  (hoogte) en de afstand tussen
  beide kozijnposten (breedte)
Of bekijk de video van 30 seconden...
Ga terug
Ga verder