Hang- en sluitwerk

Geen enkele deur kan zonder bijpassend hang- en sluitwerk. Het heeft twee functies. Enerzijds geef je je deur er een mooie afwerking mee, anderzijds zorg je dat je deur netjes sluit, dichtgaat of op slot gedaan kan worden. Hang- en sluitwerk is er dan ook in vele soorten, kleuren en materialen. Ook in ons assortiment vind je dus altijd het juiste hang- en sluitwerk voor jouw binnen- of buitendeur.

80 producten

Van hoog naar laag sorteren

Hang- en sluitwerk kopen  

Hang- en sluitwerk is erg divers. Het bestaat dan ook uit verschillende producten. (Cilinder)sloten, raamsluitingen, scharnieren en overig deurbeslag wordt allemaal onder hang- en sluitwerk gerekend. Om kort te zijn: datgeen wat nodig is om jouw nieuwe voor- of achterdeur op een goede manier af te hangen en te kunnen sluiten. Het hoogwaardige hang- en sluitwerk uit ons assortiment is er in verschillende stijlen en afwerkingen, zodat je altijd het juiste product voor jouw nieuwe deur vindt. Ook als je je hang- of sluitwerk vervangt, kun je met de producten uit ons assortiment je deur een upgrade geven.  

Passende producten voor iedere deur

Maatwerk is essentieel. Sloten, scharnieren of aanslaglatten moeten zo strak mogelijk aansluiten en passen op je deuren. Maar dat niet alleen. Met de juiste toevoegingen aan je deur geef je hem ook een nieuwe look. Niet voor niets wordt over deurbeslag ook wel gezegd dat het de finishing touch voor je deuren vormt. Onze sloten en ophangsystemen voor schuifdeuren, zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen en kleuren. Van klassiek RVS tot strak, modern mat zwart. Zo heb je altijd de juiste uitstraling voor jouw deur. Bekijk ook onze pagina met deurbeslag om jouw hang- en sluitwerk volledig te laten matchen. 

Kies voor veiligheid

Met name onze buitendeuren, zoals een voor-, achter- of tuindeur willen we veilig op slot kunnen doen. Ons hang- en sluitwerk is daarom uitgebreid gekeurd en getest. De scharnieren en sloten worden gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrijstaal (RVS). Hoe vaak je je deur ook opent of sluit of hoe bar de weersomstandigheden ook zijn, met de kwalitatieve producten uit ons assortiment bent je verzekerd van jarenlange veiligheid. De sloten en scharnieren zijn eenvoudig in een paar stappen in je nieuwe deur te monteren. Eventueel kun je dit ook al door ons laten doen. Vraag dit per deursoort altijd even na.  

Direct online bestellen 

Je nieuwe producten bestel je eenvoudig en direct in onze webshop. Je profiteert van een snelle levering. En dat is wel zo prettig. Want zo hoef je nooit lang op je nieuwe scharnieren of sloten te wachten. Je kunt je bezorging eventueel ook combineren met de levering van je nieuwe deur. Zo wordt alles in één keer geleverd. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Raadpleeg da onze klantenservice of neem contact op voor meer informatie. Wij helpen je graag!