• Maak gebruik van onze keuzehulp
  • Levering in 10 werkdagen
  • Al meer dan 10 jaar dé deurenspecialist
  • Alles voor je deur op één plek
  • Thuiswinkel.org waarborg
  • Frezingen of aflakservice mogelijk

Heeft Deurtotaalmarkt een showroom?  

Ja, we hebben een showroom. We snappen dat het lastig is om een deur te beoordelen via foto’s op het internet. We proberen zoveel mogelijk beeldmateriaal te verzamelen om het zo makkelijk mogelijk te maken. Toch is het wel fijn om de deur even in het echt te bekijken. Deurtotaalmarkt heeft een showroom in Elst bij onze partner Doorsathome. Hier kun je niet alleen de deuren bekijken die op onze website staan. Er is ook een groot aanbod beschikbaar van 2e kans deuren die je hier aan kunt schaffen. Het aanschaffen van een tweedekans deur zorgt er niet alleen voor dat je een goede deur voor een lage prijs krijgt. Daarnaast draag je met je aankoop ook bij aan het verminderen van de verspilling van hout.  

 

Naast onze showroom in Elst kun je voor de deuren van Skantrae terecht bij Skantrae zelf. Skantrae heeft een showroom in Elst waar een groot assortiment Skantrae deuren wordt getoond.  

Gegevens showroom Doorsathome  

Einsteinweg 21 

6662 PW Elst (GLD) 

Tel: 0481-453999 

E-mail: info@doorsathome.nl 

Openingstijden: 

Di-Vrij 08.00u-17.00u 

Za 10-00u-16.00u 

Gegevens showroom Skantrae 

Mega 1 

6902 KL Zevenaar 

0316 - 58 66 00 

info@skantrae.com 

Voor een extra verkoopadviseur van Skantrae kun je het beste langskomen op de dinsdag of donderdag. Hiervoor kun je telefonisch een afspraak inplannen.