Kozijnen

Elke binnendeur wordt in een kozijn geplaatst. Bij Deurtotaalmarkt heb je de keuze een select aanbod kozijnen. Je interieur is pas echt af als de deur en het kozijn perfect op elkaar zijn afgestemd. Je kunt onder meer kiezen uit een kozijn van CanDo-kozijn en andere merken. De kozijnuitvoeringen van Deurtotaalmarkt zijn geschikt voor zowel opdekdeuren als stompe deuren.

5 producten

Van hoog naar laag sorteren

Kozijnen kopen

Onze kozijnen worden geleverd conform de standaard maatvoering. De verkrijgbare hoogtes zijn 201,5 cm en 211,5 cm. De breedtes van de verschillende kozijnen variëren van 63 tot 93 cm. Ook een kozijn voor een muurdikte van 7 of 10 cm is zeker mogelijk. Alle kozijnen in het assortiment van Deurtotaalmarkt zijn standaard voorbehandeld in een witte grondverf. Dit biedt een goede bescherming en is tevens een goede basis voor het aflakken in de gewenste kleur. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om een nog niet gegronde variant te bestellen. 

Diverse uitvoeringen

De kozijnuitvoeringen bij Deurtotaalmarkt zijn geschikt voor zowel opdekdeuren als stompe deuren. Ook is er een universeel kozijn te verkrijgen. Vraag je jezelf af wat ook alweer het verschil is tussen een opdekdeur en een stompe deur? Een opdekdeur valt gedeeltelijk op het kozijn, terwijl een stompe deur in zijn geheel in het kozijn valt. Een opdekdeur steekt dus een beetje uit en is iets naar voren geplaatst in het kozijn. Je kunt de opdekdeur met paumelle-scharnieren in het kozijn te plaatsen.

Alles voor je deur

In het assortiment van Deurtotaalmarkt vind je alles voor je deur. Van bijpassend deurbeslag tot kwalitatief hang- en sluitwerk om je deur te kunnen bevestigen. Als je een nieuwe deur koopt is het verstandig om deze bijpassende setjes ook te bestellen. Want een mooie deur is pas helemaal compleet met bijpassend deurbeslag en in een product dat perfect bij jouw nieuwe deur past. Dankzij de standaardopties hoef je je kozijn niet meer speciaal op maat te laten maken. Onze producten zijn direct leverbaar en klaar om te monteren, inclusief montagehandleiding. 

Bestel online

Het bestellen van je producten is heel gemakkelijk bij Deurtotaalmarkt. Je plaatst je bestelling heel eenvoudig in onze webwinkel. Uiteraard kun je ook meteen een bijpassende binnendeur bestellen. Deurtotaalmarkt zorgt voor een snelle aflevering. Wij werken samen met een ervaren transporteur: Je hoeft zich dus geen zorgen te maken dat je producten mogelijk beschadigd raken. Je bestelling wordt afgeleverd op de begane grond. Mocht je dit prettiger vinden, dan is het eventueel mogelijk om je bestelling bij ons op te halen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op