DeurtotaalmarktServiceContact gegevens

Contact gegevens


Deurtotaalmarkt.nl
onderdeel van Doorcentres B.V.
Einsteinweg 21
6662PW Elst


Tel: 0412-615547
Fax: 0481-453371
E-mail: info@deurtotaalmarkt.nl
Telefonisch bereikbaar
Ma- Vr 08.30 - 17.00u

Bankgegevens
IBAN nummer: NL53 RABO 0118341138
BIC CODE:

Overige bedrijfsgegevens
 
Deurtotaalmarkt.nl is onderdeel van
Doorcentres B.V.
KvK nummer: 09090236
BTW nummer: NL804890079B01
 

 


Plan uw route

Bedrijfsinformatie

Algemene bedrijfsinformatie
Deurtotaalmarkt.nl heeft een team met medewerkers die allen een jarenlange ervaring hebben als showroomverkoper en u graag van advies voorzien.

Wat we doen?
Wij leveren zowel aan particulieren als aan bedrijven. Dankzij een goede relatie met onze leveranciers zijn wij op termijn in staat om praktisch alle A-merken deuren tegen zeer voordelige prijzen aan te bieden.

Hoe we werken?
U zult zich afvragen hoe gaat het shoppen op Deurtotaalmarkt.nl in zijn werk? Op onze site vindt u een uitgebreid assortiment van binnen- en buitendeuren van een aantal producenten zoals bijvoorbeeld Cando en Bruynzeel. Via het navigatiemenu surft u eenvoudig door onze site en komt op die manier steeds via enkele stappen bij het door u gewenste product. Met een simpele druk op de bestelknop plaatst u de producten in het winkelmandje waarna u uw gegevens invult en het product kunt bestellen.

Natuurlijk kunnen wij ons voorstellen dat u, nadat u wat gevonden heeft op onze site, nog vragen heeft en /of advies wil hebben over het betreffende product en graag in contact wil komen met onze verkopers. Daarom zijn wij dagelijks tussen 8.30 uur en 17.00 uur telefonisch bereikbaar. We beantwoorden al uw vragen en voorzien u graag van advies.

Buiten deze tijden kunt u natuurlijk altijd per email uw vraag stellen: info@deurtotaalmarkt.nl. Wij trachten dan uw vragen zo spoedig mogelijk te beantwoorden.

Gezocht: Stagiair(e) Website Usability

Behoren internet en online marketing tot jouw tweede natuur? Lijkt het jou gaaf om zelf na te denken over online marketingstrategieën en deze te implementeren? Lijkt het jou interessant om aan een groeiende webshop mee te bouwen? Ja? Dan zijn wij op zoek naar jou! Grijp je kans en kom je stage-/ afstudeeropdracht bij Deurtotaalmarkt in Elst vervullen!

Omschrijving
Wij zijn voor Deurtotaalmarkt per direct op zoek naar een stagiair(e) met een flinke commerciële drive en passie voor internetmarketing. Wij bieden jou een kans om achter de schermen mee te werken aan een groeiende webshop. Daarnaast staat een onderzoek naar de website usability centraal.

Beschik jij over de interesse in nieuwe ontwikkelingen op het internet en wil jij je commerciële talent inzetten om de omzet van onze webshop te vergroten? Mail dan jouw gegevens naar info@deurtotaalmarkt.nl zodat wij contact met je kunnen opnemen.