DeurtotaalmarktServiceLevering

Afleveren van de bestelling


Deurtotaalmarkt.nl laat de keuze aan u. Wilt u de producten aan huis (of bepaald afleveradres) bezorgd hebben of gaat u ze liever zelf afhalen? In het eerste geval maakt u met de afdeling orderverwerking een afspraak voor levering op een door u bepaalde werkdag.

De aflevertijden waar u rekening mee moet houden zijn van 's-ochtends 07.00 uur tot en met 19.00 uur. Een dagdeel of exact tijdstip afspreken is helaas niet mogelijk. Wel kunnen we zorgen dat de chauffeur u, ongeveer 1/2 uur voordat hij arriveert, belt. Hierdoor hoeft u dus niet de hele dag thuis te blijven wachten op de levering.

Als de transporteur onverhoopt niemand thuis treft op de afgesproken leverdatum dan wordt er een nieuwe afspraak met u gemaakt.

Wijze van aflevering


De transporteur van Deurtotaalmarkt.nl is gewend om deuren te transporteren, schade is dus uitgesloten. De deuren zullen door de transporteur worden geleverd tot aan de voordeur op de begane grond. Wij zullen de deuren dus niet naar de 1e verdieping of hoger tillen, de chauffeur is hiervoor ook niet gemachtigd.

Kosten van aflevering


Binnen Nederland
- voor bestellingen onder € 750,- rekenen wij € 30,-.
- voor kleine bestellingen zoals deurbeslag en hang- en sluitwerk rekenen wij € 9,95.
- bestellingen boven € 750,- worden gratis geleverd.

Voor de Waddeneilanden
- levering op de Waddeneilanden kost € 35,-.

Voor België
- per levering brengen wij € 75,- in rekening.
- voor kleine bestellingen rekenen wij € 15,-.

* Prijzen zijn incl. BTW
* Pinnen van het bedrag is niet mogelijk in het buitenland

Algemeen
Indien de klant niet aanwezig is op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip op het overeengekomen afleveradres, of nalatig is met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk om te komen tot aflevering, zal het aangekochte product c.q. de aangekochte producten in overleg opnieuw worden aangeboden. Hiervoor worden de oorspronkelijke vrachtkosten nogmaals in rekening gebracht.

Levertijden

Op iedere productpagina vindt u de verwachte levertijd van het product. In het product-overzicht van uw bestelling zijn ook de verwachte levertijden opgenomen. Voor het maken van een leverafspraak dient u in principe uit te gaan van het product met de langste levertijd.

Deurtotaalmarkt.nl doet er vanzelfsprekend alles aan om de artikelen binnen de aangegeven termijn uit te leveren. In de praktijk zijn wij echter afhankelijk van de fabrikanten, leveranciers en transporteurs. Het kan voorkomen dat er geheel buiten onze invloed of macht om vertragingen optreden bij de fabrikanten of leveranciers. Vandaar dat we de aangegeven levertijden nooit 100% kunnen garanderen.

U hoeft de deuren niet binnen een gestelde termijn, na de bestelling, af te nemen. U kunt een gewenste leverdatum aangeven die enkele weken opschuift, wij reserveren dan de deuren voor u en houden ze in ons magazijn. Ze worden uitgeleverd op de datum die door u is aangegeven. Groot voordeel is dat planningen voor u en voor ons beter op elkaar afgestemd kunnen worden en u verzekerd bent van de correcte levering.