Let op! Geld lenen kost geld
DeurtotaalmarktServiceBetalen

Betaalmogelijkheden

Op Deurtotaalmarkt.nl kan je op verschillende manieren betalen:

- iDeal
- Creditcard VISA/Mastercard
- Bancontact - Mr. Cash (alleen beschikbaar in België)

Hieronder volgt een korte uitleg over wat de diverse methoden inhouden:

iDEAL
Als je kiest voor betalen via iDeal maak je direct bij het afronden van je bestelling via internetbankieren het bedrag aan ons over. Dit gebeurt via de vertrouwde internetbankier-omgeving van jouw eigen bank. iDeal is vertrouwd, gemakkelijk, veilig en snel. Op iDeal.nl vind je de vele voordelen van deze betaalmethode.

Creditcard
Betaal makkelijk en snel met je creditcard van VISA of Mastercard. Hierbij vul je je persoonlijke- en kaartgegevens in. Het voordeel hiervan is dat het bedrag pas later van je rekening wordt gehaald via je creditmaatschappij.

Bancontact - Mr. Cash (alleen beschikbaar in België)
Betaal je bestelling als Belgische klant eenvoudig en veilig via internetbankieren. Dit gebeurt via de vertrouwde internetbankier-omgeving van je eigen bank. Bancontact / Mr. Cash is vertrouwd, gemakkelijk, veilig en snel. 

Lease betaalplan
Bij Deurtotaalmarkt kun je er ook voor kiezen om in termijnen te betalen. Dit noemen we ons Leaseplan. Bij het leaseplan kies je ervoor om het bedrag te betalen per maand. Dit wil zeggen dat je een laag bedrag per maand betaald. Let op, hier betaal je wel rente over. Bij het aangaan van een leaseplan ga je een contract aan met Santander. Deurtotaalmarkt is verder niet betrokken bij de betalingen per maand. Voor vragen over de betalingen kun je dan ook terecht bij Santander.