Let op! Geld lenen kost geld
DeurtotaalmarktServiceRetouren annuleren
Retouren / Annuleren

Retouren / Annuleren

Annuleren
Retouren

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is alléén mogelijk tot 24 uur na het ontvangen van de bevestigingsmail waar de leverdatum in staat vermeldt en waar ook de factuur is bijgesloten als bijlage. Aan deze annulering zijn uiteraard geen kosten verbonden. 

Wanneer je bij de aankoop van het product gebruik hebt gemaakt van het Lease betaalplan van Santander, dan wordt de financieringsovereenkomst automatisch ontbonden wanneer je gebruikmaakt van het herroepingsrecht.

Retouren

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt.

Wij vragen je retourmeldingen van voorraadartikelen maximaal 14 dagen na leverdatum via het retour formulier aan ons te melden via het retour formulier , of je kunt gebruik maken van het Modelformulier herroeping Thuiswinkel. Dit modelformulier kun je naar ons mailen om uw retour te melden.Na deze periode kun je artikelen helaas niet meer aanmelden voor retour. In alle gevallen geldt dat de producten schoon, ongemonteerd en (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking moeten zitten. Indien dit namelijk niet het geval is, kunnen wij een eventuele waardevermindering bij je in rekening brengen.Nadat je bij ons de retour heeft gemeld heb je nog 14 dagen de tijd om de artikelen aan ons te retourneren. Je kunt ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, als je daarbij maar een mededeling voegt waaruit je wens tot herroeping blijkt.

Voor meer informatie over retourneren verwijzen we je graag door naar onze Algemene Voorwaarden. Deze vindt je hier.


Let op !!!

  1. Je kunt de producten terugbrengen naar ons magazijn in Zevenaar. 
  2. Wij halen het product bij je op, of ruilen het product bij je om. De kosten voor het retour halen en de kosten voor een eventuele omruiling komen geheel voor rekening van de klant. Deze kosten zijn 80,00 incl. 21% BTW.

 

Deuren die naar instructies van de klant speciaal worden vervaardigd of deuren waar op verzoek van de klant een bewerking aan is uitgevoerd, dit kan bijvoorbeeld een brievensleuf, een driepuntssluiting of een slotgat zijn, nemen wij niet retour. Deze producten zijn namelijk maatwerkproducten en zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht.

Mocht om welke reden dan ook gereclameerd worden dat producten retour komen omdat gedacht wordt dat het onjuiste product geleverd is, zullen de kosten die gemaakt worden zoals transportkosten, volledig verhaald worden op de klant. Dit indien de klant door Deurtotaalmarkt.nl in het ongelijk wordt gesteld na volledig onderzoek.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Deurtotaalmarkt kan de klant kosten in rekening brengen indien deze het product heeft beschadigd door meer te doen dan nodig is om het product te beoordelen.
Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan (inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen er voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht.

Retouradres
Mega 1 
6902KL Zevenaar
Nederland