Let op! Geld lenen kost geld
DeurtotaalmarktServiceVeelgestelde vragen

Wat zijn de algemene voorwaarden?


Klik hier om de algemene voorwaarden te bekijken.

Klik hier om de algemene voorwoorden te downloaden.

Wat is de reactie termijn?

Wij doen ons best om op iedere aanvraag of melding binnen 1 werkdag te reageren. Mocht je onverhoopt na 2 werkdagen nog geen reactie van ons hebben ontvangen kun je telefonisch contact met ons opnemen via 0412-615547 of door een e-mail te sturen naar info@deurtotaalmarkt.nl.

Als je een service-aanvraag hebt gedaan is het vaak niet mogelijk om in 2 werkdagen inhoudelijk op de aanvraag te reageren. Dit komt omdat we in veel gevallen je aanvraag door moeten sturen naar de leverancier of fabrikant die de aanvraag vervolgens inhoudelijk zal toetsen. De reactie kan in die gevallen vaak enkele weken duren. We hopen dat je hier begrip voor hebt. Mocht je benieuwd zijn naar de status van je aanvraag dan kun je altijd even mailen naar info@deurtotaalmarkt.nl of bellen naar 0412-615547.

Waarmee moet ik rekening houden bij het kopen van deuren?

Stijl

Het belangrijkste bij het aankopen van een nieuwe deur is natuurlijk of de nieuwe deur in de stijl van het huis past. We kennen verschillende stijlen als het gaat om deuren. De meest voorkomende stijlen zijn modern, klassiek, landelijk, tijdloos, jaren 30 en industrieel. Deze stijlen zijn vaak afhankelijk van het paneel en het profiel van de deur. Zo heeft een moderne deur vaak rechte (90 graden) profielen en heeft een klassieke deur het traditionele profiel met rondingen en meer details. 

Materiaalsoort

Aan de buitenkant zijn veel binnendeuren qua materiaal hetzelfde. Elke binnendeur heeft namelijk een MDF-toplaag van enkele millimeters. Deze toplaag zit op de deur zodat deze makkelijk af te lakken is. De kwaliteit van een deur wordt voornamelijk bepaald door de binnenkant van de deur. Deze kan bestaan uit verschillende materialen zoals grenen, gelamineerd hardhout, honingraat of tubespaan. Bijna al deze materialen zijn massief hout. Alleen bij honingraat en tubespaan is er sprake van lucht tussen het materiaal. Zo bestaat honingraat uit karton waardoor het lekker licht en goedkoper is. Tubespaan bestaat uit een volspaanvulling waar ronde luchttubes inzitten. Hierdoor is het een zeer stevige materiaalsoort die lichter is dan de volledige volspaanvulling. 

Natuuromstandigheden

Hout is en blijft een natuurproduct, en blijft onderhevig aan werking. Hout kan door invloed van het weer, temperatuur en vochtigheid krimpen en uitzetten. De afmetingen kunnen hierdoor in zomer en winter verschillen. Hierdoor kunnen deuren in de winter gaan klemmen en of minder goed gaan sluiten. Hoe hoger de deur is, hoe groter het effect hiervan. 

Welke maten zijn leverbaar?


De binnendeuren worden geleverd volgens de standaard maatvoering van binnendeuren:

Hoogte 201½ , 211½ en 231½ cm
Breedte 63, 68, 73, 78, 83, 88 en 93 cm

De voordeuren en achterdeuren worden geleverd volgens de standaard maatvoering van voordeuren en achterdeuren:

Hoogte 201,5, 211,5 en 231,5 cm
 Breedte73, 78, 83, 88, 93 cm 


De standaardmaten voor de tuindeuren zijn als volgt: 

Hoogte 176, 211,5 en 231,5 cm
 Breedte83, 88, 93 cm 


Een deur inkorten/versmallen?


Een stompe deur kun je rondom maximaal 1 cm inkorten/versmallen. Uitzondering hierop zijn de boardpaneeldeuren, deze kunt u maximaal 0,5 cm inkorten.Opdek deuren kunnen alleen aan de onderzijde worden ingekort. Maximaal 1 cm voor CanDo Whiteline en Bruynzeel paneel binnendeuren, maximaal 0,5 cm voorboardpaneel en de Industrial deuren. 

Hoe bestel ik een deur?


Het bestellen van een deur bij Deurtotaalmarkt.nl is erg eenvoudig. Door onze eenvoudige keuzehulp kun je eenvoudig de juiste deur samenstellen. Daarnaast kun je gelijk de benodigde accessoires bestellen.
1. Kies je deurmodel
2. Bepaal de juiste maat (hoogte en breedte)
3. Geef het type deur aan (stomp of opdek) en eventueel de draairichting
4. Maak je deur compleet door te kiezen uit bijpassend accessoires zoals deurbeslag, slot, scharnieren of paumelles
5. Plaats je bestelling in de winkelmand
6. Rond je bestelling af door het invullen van je gegevens en een betaalwijze te kiezen

Contact gegevens