SKE 393 zonder glas

Beschrijving

De Skantrae Essence 300 SKE 393 voordeur met blank isolatieglas kenmerkt zich door de 3 ruiten in het midden van de deur. Bij deze deur zitgeen glas inbegrepen. Het glas voor deze deur kun je los verkrijgen bij je lokale glashandelaar. De hardhouten deur is lichtgrijs gegrond en is na behandeling zeer geschikt als voordeur. De SKE 393 is 40 mm dik en bestaat uit een massieve kern van hardhout. Skantrae biedt dan ook 7 jaar garantie aan op deze deur.

Skantrae Essence 300 serie

De Skantrae Essence 300 buitendeuren zijn lichtgrijs voorbehandeld in 120 μm, en moeten dus nog afgelakt worden. De Skantrae deuren zijn zowel aan de zijkanten als aan de boven- en onderzijde maximaal 10 mm in te korten. Het krukgat zit vanaf de onderzijde op een standaardhoogte van 105 cm. Hiermee wordt bedoeld dat de deurkruk op de standaardhoogte van 105 cm in het voorgemonteerde slot geplaatst dient te worden. Dit krukgat dien je zelf te maken.

 Wat je verder moet weten over deze deur: 

  • De deur is alleen leverbaar in stompe uitvoering
  • Alle Skantrae deuren zijn gemaakt van hout met het FSC of PECF-keurmerk
  • Driepuntssluiting, tochtvaldorpel en veiligheidspakket zijn bij ons mogelijk, inclusief de boringen
  • Scharnieren en deurbeslag zijn niet bij de prijs inbegrepen

 

Outletdeur

Dit is een outletdeur. Dat wil zeggen dat Skantrae deze deur uit het assortiment haalt en dat wij deze deur mogen aanbieden voor een extra scherpe prijs. Alle voorwaarden bij de deur blijven hetzelfde als bij een deur uit het normale assortiment.

 

Tip: om trillen van het glas tegen te gaan, vergeet niet je glas af te kitten!

Kenmerken
Meer informatie
Merk Skantrae
Samenstelling product hardhouten stijlen en dorpels
Model SKE 393
Glassoort zonder glas
Kleur Voorbehandeld 120um
KOMO-keur Nee
Optimax Ja