SKM 444 F zonder glas

Beschrijving

De Skantrae Village SKM 444 F voordeur is wat ze een echte boerendeur noemen. Bij deze deur is een frezing te maken in het midden van de deur zodat je de boven- en onderkant van de deur los van elkaar kunt openen.  Let op, bij de duo-deur wordt een voorfrezing gedaan. De deur dien je zelf pas door te frezen nadat deze afgehangen is. Als je geen duo-deur wilt kun je de meegeleverde weldorpel over de voorfrezing plaatsen zodat deze niet meer zichtbaar is. De hardhouten deur is lichtgrijs gegrond en is na behandeling zeer geschikt als voordeur. De SKM 444 F is 40 mm dik en bestaat uit een massieve kern van hardhout. Skantrae biedt dan ook 7 jaar garantie aan op deze deur.

 

Er zit geen glas inbegrepen bij deze deur. Je kunt het glas voor deze deur verkrijgen bij je lokale glashandelaar.

Skantrae Village serie

De Skantrae Village buitendeuren zijn lichtgrijs voorbehandeld in 120 μm, en moeten dus nog afgelakt worden. De Skantrae deuren zijn zowel aan de zijkanten als aan de boven- en onderzijde maximaal 10 mm in te korten. Het krukgat zit vanaf de onderzijde op een standaardhoogte van 105 cm. Hiermee wordt bedoeld dat de deurkruk op de standaardhoogte van 105 cm in het voorgemonteerde slot geplaatst dient te worden. Dit krukgat dien je zelf te maken.

 Wat je verder moet weten over deze deur: 

  • Er zit geen glas inbegrepen bij deze deur
  • De deur is alleen leverbaar in stompe uitvoering
  • Alle Skantrae deuren zijn gemaakt van hout met het FSC of PECF-keurmerk
  • Driepuntssluiting, tochtvaldorpel en veiligheidspakket zijn bij ons mogelijk, inclusief de boringen
  • Scharnieren en deurbeslag zijn niet bij de prijs inbegrepen

 

Outletdeur

Dit is een outletdeur. Dat wil zeggen dat Skantrae deze deur uit het assortiment haalt en dat wij deze deur mogen aanbieden voor een extra scherpe prijs. Alle voorwaarden bij de deur blijven hetzelfde als bij een deur uit het normale assortiment.

 

Tip: om trillen van het glas tegen te gaan, vergeet niet je glas af te kitten!

Kenmerken
Meer informatie
Merk Skantrae
Samenstelling product hardhouten stijlen en dorpels
Model SKM 444 F
Glassoort zonder glas
Kleur Voorbehandeld 120um