SKS 1204 zonder glas

Consumenten adviesprijs Inclusief BTW 228,00
Onze verkoopprijs Inclusief BTW 143,64
Korting Inclusief BTW 84,36
Vanaf 228,00 143,64
Beschrijving

Let op! Neem voor aankoop van deze deur contact op met onze klantenservice om teleurstellingen te voorkomen. OP=OP!

 

Dit model van Skantrae is op dit moment uitlopend uit de Accent serie. Dit betekent dat wij deze deur voor een zeer scherpe prijs kunnen aanbieden. De stijlen en dorpels van deze deur zijn opgebouwd uit gelamineerd hout en afgewerkt met een MDF-toplaag. Hiermee heeft de deur een sterke constructie en is de deur ook nog eens mooi afgewerkt. Wij kunnen niet voor niets 10 jaar garantie geven op deze deuren.

 

De deuren zijn voorzien van 8 kleinere ruiten, let op! Bij deze variant zit het glas niet inbegrepen. Dit geeft je alle mogelijkheid om zelf glas aan te schaffen bij deze deur.

 

De deur heeft een stijlbreedte van 130 mm breed. Deze deur wordt standaard voorzien van een slotgatboring voor een Nemef 1200/1300 slot. Bij een opdekdeur worden ook de paumelleboringen voorgeboord.

 

Deze binnendeuren zijn vooral geschikt voor de woonkamer, maar kunnen ook in andere ruimtes toegepast worden. Wij kunnen je dan ook voorzien van verschillende deurkrukken om deze deur aan te passen aan de stijl van je huis.

 

Kenmerken
Meer informatie
Serie Cottage
Merk Skantrae
Model SKS 1204
Glassoort zonder glas
Kleur Wit gegrond
Samenstelling product houten stijlen met mdf toplaag
KOMO-keur Ja
Garantie 10 jaar