SKS 1233 satinato glas

Beschrijving

Skantrae SKS 1233
De Skantrae Accent SKS 1233 met satinato (mat) glas geeft je ruimte een echte Jaren 30 uitstraling. De deur uit de Accent serie van Skantrae is opgebouwd met stijlen en dorpels die gelamineerd en gevingerlast zijn. De deur heeft een facetprofiel met 3 ruiten aan de bovenkant en 3 facetpanelen daar onder. Skantrae biedt 10 jaar garantie op deze deur zodat je gegarandeerd bent van een tijdloze deur die lang mee gaat.

Skantrae binnendeuren
De Skantrae Accentdeuren zijn aan de bovendorpel 10 mm inkortbaar, aan de onderdorpel 60 mm inkortbaar en aan de zijstijlen 10 mm inkortbaar. Iedere Skantrae binnendeur is voorzien van een slotgat. Het krukgat zit vanaf de onderzijde op een standaardhoogte van 105 cm. Hiermee wordt bedoeld dat de deurkruk op de standaardhoogte van 105 cm in het voorgemonteerde slot geplaatst dient te worden. Het krukgat dient door de klant zelf gemaakt te worden.

 

Outletdeur

Dit is een outletdeur. Dat wil zeggen dat Skantrae deze deur uit het assortiment haalt en dat wij deze deur mogen aanbieden voor een extra scherpe prijs. Alle voorwaarden bij de deur blijven hetzelfde als bij een deur uit het normale assortiment.

 

Kies hier het bijpassende beslag bij deze deur.


Verder bij deze deur: 
• De deur is wit gegrond en klaar om af te lakken 
• De deur is verkrijgbaar in stomp en opdek 
• Alle opdekdeuren zijn voorzien van paumellegatboringen
• Het slotgat van deze deuren is gebaseerd op de Nemef 1200 sloten
• Stompe deuren zijn te voorzien van een schuifdeursysteem
• Opdekdeuren kunnen alleen aan de onderkant ingekort worden

Kenmerken
Meer informatie
Serie Accent
Merk Skantrae
Model SKS 1233
Glassoort satinato glas
Kleur Voorbehandeld
Samenstelling product houten stijlen met mdf toplaag
KOMO-keur Ja
Garantie 10 jaar