Kozijnen

Elke binnendeur wordt in een kozijn geplaatst. Bij Deurtotaalmarkt heb je de keuze een select aanbod deurkozijnen. Je interieur is pas echt af als de deur en het kozijn perfect op elkaar zijn afgestemd. Je kunt onder meer kiezen uit een deurkozijn van CanDo en andere merken. De kozijnuitvoeringen van Deurtotaalmarkt zijn geschikt voor zowel opdekdeuren als stompe deuren.

Deuren outlet

Op onze site staat slechts een selectie van onze deuren. Kom daarom nu naar onze outlet in Zevenaar. We hebben hier namelijk de grootste deurenoutlet van Nederland geopend. Met keuze uit duizenden B-keus deuren, outletdeuren en daarnaast het volledige assortiment van CanDo en Skantrae zit er altijd iets tussen voor jou. Onze medewerkers helpen je graag verder met het kiezen van de juiste deur voor jouw situatie!

2 producten

Van laag naar hoog sorteren

Deurkozijn kopen

Onze deurkozijnen worden geleverd conform de standaard maatvoering. De verkrijgbare hoogtes zijn 201,5 cm en 211,5 cm. De breedtes van de verschillende kozijnen variëren van 63 tot 93 cm. Ook een kozijn voor een muurdikte van 7 of 10 cm is zeker mogelijk. Alle deurkozijnen in het assortiment van Deurtotaalmarkt zijn standaard voorbehandeld in een witte grondverf. Dit biedt een goede bescherming en is tevens een goede basis voor het aflakken in de gewenste kleur. Uiteraard heb je ook de mogelijkheid om een nog niet gegronde variant te bestellen. 

Diverse deurkozijn uitvoeringen

De kozijnuitvoeringen bij Deurtotaalmarkt zijn geschikt voor zowel opdekdeuren als stompe deuren. Ook is er een universeel kozijn te verkrijgen. Vraag je jezelf af wat ook alweer het verschil is tussen een opdekdeur en een stompe deur? Een opdekdeur valt gedeeltelijk op het kozijn, terwijl een stompe deur in zijn geheel in het kozijn valt. Een opdekdeur steekt dus een beetje uit en is iets naar voren geplaatst in het kozijn. Je kunt de opdekdeur met paumelle-scharnieren in het kozijn te plaatsen.

Binnendeurkozijn

Ontdek ons assortiment hoogwaardige binnendeurkozijnen, essentieel voor jouw stijlvolle interieur en een vlotte overgang tussen kamers. Onze kozijnen bieden niet alleen steun aan deuren, maar hebben ook een esthetische functie. Ze verfraaien de uitstraling van elke ruimte en dragen bij aan de algehele sfeer en stijl van jouw interieur. Geniet bovendien van geluidsdemping tussen kamers, waardoor je meer privacy en rust in huis ervaart. Kies voor kwaliteit en functionaliteit met onze binnendeurkozijnen.

Buitendeurkozijn

Een buitendeurkozijn is van cruciaal belang voor het waarborgen van de veiligheid en isolatie van een woning. Het fungeert als het frame dat een buitendeur omringt en beschermt tegen weersinvloeden, inbraak en energieverlies. In vergelijking met binnendeurkozijnen zijn buitendeurkozijnen doorgaans robuuster en duurzamer.

Naast hun functionele eigenschappen spelen buitendeurkozijnen ook een belangrijke rol in het esthetische aspect van een woning. Ze dragen bij aan de algehele uitstraling en vormen de eerste indruk die bezoekers van een huis krijgen. Een goed geïnstalleerd en geïsoleerd buitendeurkozijn draagt bij aan de energie-efficiëntie van een woning, wat resulteert in een comfortabel en veilig leefklimaat voor de bewoners. Bij Deurtotaalmarkt bieden we buitendeurkozijnen die aan al deze belangrijke eigenschappen voldoen.

 

Kozijn opdekdeur: perfecte pasvorm voor jouw deur

Een opdekdeur vraagt om een speciaal kozijn, en bij Deurtotaalmarkt hebben we precies wat je nodig hebt. Onze kozijnen voor opdekdeuren zijn ontworpen om naadloos aan te sluiten op uw opdekdeur, wat zorgt voor een strakke en stevige montage. 

Kozijn stompe deur

Voor stompe deuren bieden we bij Deurtotaalmarkt een uitgebreid kozijn assortiment aan. Een stompe deur valt geheel in het kozijn en geeft een moderne en minimalistische uitstraling aan een woning. Onze kozijnen voor stompe deuren zijn verkrijgbaar in diverse materialen. Met aandacht voor kwaliteit en vakmanschap ben je verzekerd van een duurzaam en mooi afgewerkt kozijn dat jarenlang meegaat.

Hardhouten binnendeurkozijnen

Kwaliteit is van groot belang en daarom bieden we een selectie van hardhouten binnendeurkozijnen aan. Hardhout staat bekend om zijn duurzaamheid en natuurlijke schoonheid, waardoor het een uitstekende keuze is voor jouw binnendeurkozijnen. Onze hardhouten kozijnen bieden niet alleen een stevige basis voor jouw deuren, maar voegen ook een vleugje elegantie toe aan uw interieur. Met de juiste afwerking en onderhoud zullen deze kozijnen hun waarde behouden en je huis verrijken voor vele jaren.

Alles voor je deur

In het assortiment van Deurtotaalmarkt vind je alles voor je deur. Van bijpassend deurbeslag tot kwalitatief hang- en sluitwerk om je deur te kunnen bevestigen. Als je een nieuwe deur koopt is het verstandig om deze bijpassende setjes ook te bestellen. Want een mooie deur is pas helemaal compleet met bijpassend deurbeslag en in een product dat perfect bij jouw nieuwe deur past. Dankzij de standaardopties hoef je je kozijn niet meer speciaal op maat te laten maken. Onze producten zijn direct leverbaar en klaar om te monteren, inclusief montagehandleiding. 

Deurkozijn bestellen

Het bestellen van je producten is heel gemakkelijk bij Deurtotaalmarkt. Je plaatst je bestelling heel eenvoudig in onze webwinkel. Uiteraard kun je ook meteen een bijpassende binnendeur bestellen. Deurtotaalmarkt zorgt voor een snelle aflevering. Wij werken samen met een ervaren transporteur: Je hoeft zich dus geen zorgen te maken dat je producten mogelijk beschadigd raken. Je bestelling wordt afgeleverd op de begane grond. Mocht je dit prettiger vinden, dan is het eventueel mogelijk om je bestelling bij ons op te halen. Heb je nog vragen? Neem dan contact met ons op