Voordeuren

De voordeur is het visitekaartje van je huis. Daarom wil je natuurlijk dat de voordeur perfect past bij de architectuur van je woning. Bij Deurtotaalmarkt vind je altijd een passende voordeur van hoge kwaliteit. Bekijk de verschillende modellen in ons assortiment en koop direct jouw nieuwe voordeur via onze webshop. Profiteer van scherpe prijzen en directe levering. Bestel jouw favoriete model vandaag nog. Deuren outlet

Op onze site staat slechts een selectie van onze deuren. Kom daarom nu naar onze outlet in Zevenaar. We hebben hier namelijk de grootste deurenoutlet van Nederland geopend. Met keuze uit duizenden B-keus deuren, outletdeuren en daarnaast het volledige assortiment van CanDo en Skantrae zit er altijd iets tussen voor jou. Onze medewerkers helpen je graag verder met het kiezen van de juiste deur voor jouw situatie!

2 producten

Van laag naar hoog sorteren

Voordeur kopen bij Deurtotaalmarkt

Onze voordeuren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen: modern, klassiek, tijdloos en landelijk. De deuren in ons assortiment zijn stuk voor stuk met de grootst mogelijke zorg vervaardigd en bestand tegen de invloeden van het weer. In ons assortiment vind je voordeuren in de meest uiteenlopende modellen, kleuren, soorten, afwerkingen en stijlen. Of je nu op zoek bent naar een klassieke voordeur, of toch vindt dat een landelijke voordeur beter in jouw woning past. Bij CanDo heb je de mogelijkheid om je eigen draai te geven aan je nieuwe voordeur. Op de productpagina geef je simpelweg aan wat je gewenste opties en afmetingen zijn. Hier zie je ook wat de verwachte levertijd van een voordeur is. Deuren met een standaard maat leveren we doorgaans binnen zes werkdagen, op voorwaarde dat deze voorradig is. Ook bieden we bijpassende onderdelen zoals knopkrukken, klinken, sleutelrozetten, deurgrepen, deurkrukken- of knoppen.

Nieuwe voordeur voor jouw woning

De voordeur is de vaak de meest bijzondere deur van het huis. Het vormt een belangrijk onderdeel van de uitstraling van de woning van buitenaf en bovendien is het een van de eerste dingen die je gasten zien wanneer ze op bezoek komen. Kortom; het is verstandig om net even dat extra beetje aandacht aan de keuze voor een nieuwe voordeur te geven. Past de oude deur niet bij jou of de rest van je woning, of is het gewoon tijd voor een nieuwe voordeur? Dan kun je bij Deurtotaalmarkt terecht voor de mooiste voordeuren van bekende topmerken als CanDo en Skantrae. Bekijk daarnaast eens bijpassende onderdelen zoals knopkrukken of deurgrepen.

Een voordeur op maat bestellen

Bij Deurtotaalmarkt vind je een ruim assortiment aan voordeuren. Kies voor een van onze standaard maten om te profiteren van onze snelle levering. Heeft jouw kozijn afwijkende afmetingen? Ook dan zit je bij ons goed. Onze voordeuren op maat worden volledig naar wens afgewerkt. De keuze voor maatwerk is niet bij elke deur mogelijk. Kijk op de productpagina van jouw gewenste voordeur om te zien of deze ook op maat wordt gemaakt. Let erop dat het kiezen voor een maatwerk voordeur extra kosten en een langere levertijd met zich meebrengt. Vind hier een overzicht of maatwerk mogelijk is bij jouw deur.

 

Bestel direct online

Bij Deurtotaalmarkt bestel je jouw voordeur eenvoudig online via onze webshop. Wij zorgen ervoor dat je de deur snel in huis hebt. Deurtotaalmarkt werkt nauw samen met een ervaren transporteur die jouw voordeur tot op de begane grond levert. Meer informatie over onze voordeuren of de levering van jouw bestelling? Neem contact met ons op. 

Veelgestelde vragen

Een voordeur bestellen is altijd spannend. Dat begrijpen we maar al te goed. We doen daarom ons best om het je zo makkelijk mogelijk te maken om de deur te bestellen die met jouw woning matcht en de juiste afmetingen voor het kozijn heeft. Als je meer wilt weten over het plaatsen of afwerken van je voordeur kun je bij ons terecht voor al je vragen. Hieronder hebben we de meest gestelde vragen over onze deuren voor je op een rijtje gezet. Staat jouw vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

 

Hoe kan ik mijn voordeur plaatsen en afstellen?

Een voordeur afhangen is doorgaans niet heel ingewikkeld. Belangrijk is dat je de juiste afmetingen selecteert bij het bestellen van je deur. Als je voordeur perfect past, is het meeste werk al gedaan. In het geval van een voordeur wordt altijd voor de stompe deur gekozen. Een stompe deur is een deur die volledig in het kozijn valt en met scharnieren aan het kozijn wordt bevestigd. Controleer voor het plaatsen altijd nog even of de deur in orde is en of deze ook daadwerkelijk past.

Teken de scharnieren af op het kozijn en steek het hout weg met een scherpe beitel. Steek niet teveel weg om te voorkomen dat de deur niet goed sluit. Schroef de scharnieren vast in het kozijn. Zet de deur vervolgens in het kozijn en maak gebruik van wiggen om de deur op de juiste hoogte te krijgen. Markeer nu waar het scharnier op de deur gaat komen. Steek wederom het hout weg en schroef de scharnieren in de deur.

Nadat de deur hangt, is het tijd om de voordeur af te stellen. Het afstellen van een voordeur doe je door de stelschroeven in de scharnieren aan te draaien. Begin met het afstellen van de hoogte bij het onderste scharnier. Stel de bovenste scharnieren vervolgens bij voor een perfect resultaat.

 

Hoe maak ik mijn voordeur tochtvrij?

Wil je alle tocht in huis weren? Vergeet dan zeker de voordeur niet. Het tochtvrij maken van een je voordeur doe je met een tochtvaldorpel. Wanneer de deur sluit valt de dorpel zodat er geen lucht onder je deur ontsnapt. Bij het bestellen van je voordeur kun je kiezen voor de speciale frezing voor de tochtvaldorpel. Voor het tochtvrij maken van de brievenbus in je voordeur leveren we tochtborstels. Deze tochtafsluiters zijn eenvoudig achteraf te monteren.

 

Hoe beveilig ik mijn voordeur?

We raden een driepuntssluiting en veiligheidspakket aan om je voordeur optimaal te beschermen tegen inbraak. Met een ruim assortiment aan deurbeslag vind je altijd een pakket met de door jou gewenste stijl. Wij voorzien je voordeur van de boringen indien gewenst.

 

Hoe schilder ik een voordeur?

Het schilderen van een voordeur verschilt niet veel van het schilderen van een normale binnendeur. Er zijn echter wel een aantal zaken waar extra op gelet moet worden. Zo mogen de temperaturen bij het schilderen niet lager zijn dan 5 graden Celsius en niet hoger dan 25 graden Celsius. Bij buitendeuren kun je ook kiezen voor een beitslaag, bijvoorbeeld bij een onbehandelde achterdeur. Zorg bij een beitslaag alsnog voor een laag grondlak of primer. Zorg dat je goed plant, bij het schilderen de voordeur kan het weer je werkzaamheden verstoren.

 

Kan ik mijn voordeur ook laten plaatsen?

Is het zelf plaatsen van een voordeur niet aan jou besteed? Geen probleem, je kunt je voordeur laten plaatsen met de All inclusive service van CanDo. Kijk op de productpagina van je deur om te zien of CanDo ook jouw voordeur kan plaatsen. Laat je voordeur door een professional afhangen en aflakken. Zo ben je zeker van een perfect resultaat.