Scharnieren

Ben je op zoek naar hoogwaardige scharnieren voor jouw deuren? Bij Deurtotaalmarkt ben je aan het juiste adres! Wij hebben een uitgebreid assortiment scharnieren voor zowel binnen- als buitendeuren. Ontdek ons assortiment en vind de perfecte scharnieren voor jouw deuren.

14 producten

Van laag naar hoog sorteren

Scharnieren kopen: diverse opties beschikbaar

Bij Deurtotaalmarkt kan je gemakkelijk en snel de gewenste scharnieren kopen. We hebben een ruime keuze aan scharnieren, van scharnieren voor lichte binnendeuren tot stevige scharnieren voor zware deuren. Onze scharnieren zijn van topkwaliteit en ontworpen om lang mee te gaan

Binnendeur of buitendeur scharnieren: vind de juiste match

Of het nu gaat om binnendeur of buitendeur scharnieren, bij Deurtotaalmarkt hebben we de juiste match voor jouw deur. Onze scharnieren zijn geschikt voor verschillende deurtypen en stijlen. Je kunt kiezen uit diverse afwerkingen en materialen, zodat de scharnieren perfect aansluiten bij het design van jouw deur.

Voordeur scharnieren

De voordeur is het visitekaartje van jouw huis. Daarom bieden we bij Deurtotaalmarkt speciale voordeur scharnieren aan die niet alleen zorgen voor soepele werking van je deur, maar ook bijdragen aan de veiligheid en uitstraling van jouw woning. Kies uit onze stijlvolle en stevige voordeur scharnieren voor een veilige entree.

Scharnieren voor zware deuren: betrouwbare draagkracht  

Heb je zware deuren die soepel moeten kunnen bewegen? Onze scharnieren voor zware deuren bieden de betrouwbare draagkracht die je nodig hebt. Vertrouw op onze robuuste scharnieren die zelfs bij intensief gebruik hun stevigheid behouden.

Stompe deur scharnier: naadloze afwerking

Voor stompe deuren hebben we speciale stompe deur scharnieren die zorgen voor een naadloze afwerking. Deze scharnieren worden volledig in de deur verzonken, waardoor ze onzichtbaar zijn als de deur gesloten is. Zo krijgt uw deur een strakke en moderne uitstraling.

Deur scharnieren kopen bij Deurtotaalmarkt

Bij Deurtotaalmarkt zijn we gespecialiseerd in alles wat met deuren te maken heeft. Onze scharnieren zijn van hoogwaardige kwaliteit en eenvoudig te monteren. Ons deskundige team staat altijd klaar om je te adviseren bij het maken van de juiste keuze. Wacht niet langer en bestel de scharnieren vandaag nog bij Deurtotaalmarkt!