Betaalmogelijkheden

Let op: Alle op de website genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

 

Op Deurtotaalmarkt.nl kan je op verschillende manieren betalen:

- iDeal 
- Creditcard VISA/Mastercard 
- Bancontact - Mr. Cash 
Hieronder volgt een korte uitleg over wat de diverse methoden inhouden: 

iDEAL 
Als je kiest voor betalen via iDeal maak je direct bij het afronden van je bestelling via internetbankieren het bedrag aan ons over. Dit gebeurt via de vertrouwde internetbankier-omgeving van je eigen bank. iDeal is vertrouwd, gemakkelijk, veilig en snel. Op iDeal.nl vind je de vele voordelen van deze betaalmethode. 

Creditcard 
Betaal makkelijk en snel met je creditcard van VISA, Mastercard of Maestro. Hierbij vul je je persoonlijke- en kaartgegevens in. Het voordeel hiervan is dat het bedrag pas later van je rekening wordt gehaald via je creditmaatschappij. 

Bancontact - Mr. Cash
Betaal je bestelling als Belgische klant eenvoudig en veilig via internetbankieren. Dit gebeurt via de vertrouwde bankiersomgeving van je eigen bank. Bancontact / Mr. Cash is vertrouwd, gemakkelijk, veilig en snel. 

Afterpay
Je kunt bij Deurtotaalmarkt ook kiezen voor de betaalmethode Afterpay. Hiermee kun je veilig betalen achteraf betalen nadat onze transporteur, Melis Logistics, de deur geleverd heeft. Met de Afterpay app betaal je pas op het moment dat je tevreden bent met ons product. Betaling gaat dan eenvoudig via de app.

 

Santander - betalen in termijnen

Je nieuwe deur niet in één keer betalen, maar liever in termijnen? Kies dan voor het Deur betaalplan. Daarmee kun je direct van je nieuwe deur genieten, terwijl je deze in delen afbetaalt middels een krediet bij onze partnerpartij Santander. Je hebt de vrijheid om zelf de looptijd van het krediet te kiezen en de hoogte van de maandelijkse aflossing te bepalen. Ook mag je tussendoor gratis extra aflossen of het resterende bedrag in één keer betalen. Let op dat er extra kosten verbonden zijn aan het lenen van geld in de vorm van de rentebetalingen.