Betaalmogelijkheden

Let op: Alle op de website genoemde prijzen zijn inclusief BTW.

 

Op Deurtotaalmarkt.nl kan je op verschillende manieren betalen:

- iDeal 
- Creditcard VISA/Mastercard 
- Bancontact - Mr. Cash 
Hieronder volgt een korte uitleg over wat de diverse methoden inhouden: 

iDEAL 
Als je kiest voor betalen via iDeal maak je direct bij het afronden van je bestelling via internetbankieren het bedrag aan ons over. Dit gebeurt via de vertrouwde internetbankier-omgeving van je eigen bank. iDeal is vertrouwd, gemakkelijk, veilig en snel. Op iDeal.nl vind je de vele voordelen van deze betaalmethode. 

Creditcard 
Betaal makkelijk en snel met je creditcard van VISA, Mastercard of Maestro. Hierbij vul je je persoonlijke- en kaartgegevens in. Het voordeel hiervan is dat het bedrag pas later van je rekening wordt gehaald via je creditmaatschappij. 

Bancontact - Mr. Cash
Betaal je bestelling als Belgische klant eenvoudig en veilig via internetbankieren. Dit gebeurt via de vertrouwde bankiersomgeving van je eigen bank. Bancontact / Mr. Cash is vertrouwd, gemakkelijk, veilig en snel. 

Onder rembours
Je kunt bij Deurtotaalmarkt ook kiezen voor de betaalmethode onder Rembours. Hiermee kun je veilig betalen met je pinpas op het moment dat onze leverancier, Van Spreuwel, de deur komt leveren. Onze vervoerder neemt een pinautomaat mee naar de levering zodat je eerst je product kunt bekijken en kunt betalen op het moment dat je akkoord gaat met de levering. Let er wel op dat we €15 in rekening brengen voor deze betaalmethode. Je ontvangt na het betalen een betaalbevestiging in de vorm van een bonnetje.