Levering

Wijze van levering

We bezorgen de deuren graag op de door jou gewenste locatie. De aflevertijden waar je rekening mee moet houden zijn van 's-ochtends 07:00 uur tot en met 19:00 uur. Een dagdeel of exact tijdstip afspreken is helaas niet mogelijk. Wij zullen 5 dagen voor de levering nog een mail versturen waarin alle zaken rondom verzending staan vermeld. Daarnaast ontvang je 2 dagen voor levering een e-mail met een tijdsvak van 4 uur. Op de dag van levering krijg je om 07:00 uur een mail met een tijdsvak van 2 uur. 

Als er niemand thuis is wanneer de bezorger langs komt zal de order retour gaan naar ons, voor het opnieuw aanbieden van deze zending wordt €50,- in rekening gebracht.

Afhalen

Het is ook mogelijk om de bestelling af te halen bij onze winkel in Zevenaar. 

Wanneer je deze optie kiest krijg je een mail wanneer de bestelling klaar ligt voor afhalen. Doorgaans ligt de bestelling met drie werkdagen klaar.

Levering deuren

Levering deuren

Bij de bestelling van deuren zal Melis Logistics BV de deuren bezorgen. Als klant ontvang je hierbij van tevoren een mail van onze leverancier Skantrae BV over de verdere afhandeling met de leverdatum van de order. Melis Logistics BV stuurt 2 dagen voor levering rond 17:00 een e-mail met een verwacht tijdsvenster van 4 uur. Op de dag van levering ontvang je ca. 7:00 een e-mail van Melis Logistics BV met een tijdsvenster van 2 uur. 

Levering beslag

Beslag wordt geleverd door DHL. Er is geen track&trace beschikbaar, wel kun je contact met ons opnemen om de status op te vragen. Doorgaans wordt beslag met 3 werkdagen geleverd.

 

Leverdag

De levertijd van het product is afhankelijk van je postcode. Elk postcodegebied heeft een eigen leverdag. Voorraadproducten zullen op dag zes vanaf de besteldatum bezorgd kunnen worden. De exacte levertijd hangt af van je precieze postcodegebied. Je kunt de leverdag voor jouw postcodegebied vinden in de tabel hieronder. Voor leveringen op de Waddeneilanden komt er een extra dag bij de levertijd op.

 

Postcode Leverdag

10 t/m 11

Woensdag
12 Dinsdag
13 Maandag
14 t/m 23 Woensdag
24 Dinsdag
25 t/m 33 Donderdag
34 t/m 42 Dinsdag
43 t/m 47 Donderdag
48 t/m 66 Vrijdag
67 t/m 73 Dinsdag
74 t/m 99 Maandag

Hoe werkt het?

Als je op maandag voor 12:00 een bestelling plaatst gaan we meteen voor je aan de slag. De deur zal besteld worden bij de leverancier en indien nodig vinden er ook bewerkingen voor je plaats. Voor dit proces hebben we 5 werkdagen nodig. De vroegst mogelijke leverdag is dan een week na je bestelling (5 werkdagen + 2 dagen weekend). Woon je in een postcodegebied waarop we leveren op maandag dan leveren we de deur op maandag uit. Woon je in een postcodegebied waarin we op vrijdag leveren zul je de deur op vrijdag ontvangen. De levertijd is in dat geval 10 werkdagen. We geven een minimale levertijd van 10 werkdagen aan op onze webshop zodat je niet langer hoeft te wachten dan de aangegeven levertijd. De deur kan dus wel eerder geleverd worden afhankelijk van je postcodegebied.

Als er op het moment van levering niemand thuis is probeert de chauffeur de klant te bereiken op het opgegeven telefoon nummer. Bij geen gehoor wordt er een kaartje in de bus gedaan en rijdt de chauffeur door. De goederen gaan mee terug naar ons, voor het opnieuw aanbieden van de order wordt €50,- in rekening gebracht. De deuren zullen door Melis Logistics BV worden geleverd tot aan de voordeur op de begane grond. Zij zullen de deuren dus niet naar de 1e verdieping of hoger tillen, de chauffeur is hiervoor ook niet gemachtigd. 

 

België

Bestellingen vanuit België worden altijd op de donderdag geleverd. Het is hierbij goed om rekening te houden met 4/5 werkdagen voor de verwerking van de order. Heb je een deur vanuit voorraad zal de deur na de verwerkingstijd op de eerste donderdag geleverd worden. 

LEVERKOSTEN

Binnen Nederland
- voor bestellingen onder €750,- rekenen wij €50,-. 
- voor kleine bestellingen zoals deurbeslag en hang- en sluitwerk rekenen wij  €9,95.
- bestellingen boven 750,- worden gratis geleverd. 

Voor de Waddeneilanden
- levering op de Waddeneilanden kost €175,-

België

- levering in België kost €100,-


Algemeen 
Als de klant niet aanwezig is op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip op het overeengekomen afleveradres, of nalatig is met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk om te komen tot aflevering, zal het aangekochte product c.q. de aangekochte producten in overleg opnieuw worden aangeboden. Hiervoor worden de oorspronkelijke vrachtkosten nogmaals in rekening gebracht.

LEVERTIJDEN
Op iedere productpagina vind je de verwachte levertijd van het product. In het product-overzicht van je bestelling zijn ook de verwachte levertijden opgenomen. Voor het maken van een leverafspraak dien je in principe uit te gaan van het product met de langste levertijd. 

Deurtotaalmarkt doet er vanzelfsprekend alles aan om de artikelen binnen de aangegeven termijn uit te leveren. In de praktijk zijn we wel afhankelijk van de fabrikanten, leveranciers en transporteurs. Het kan voorkomen dat er geheel buiten onze invloed of macht om vertragingen optreden bij de fabrikanten of leveranciers. Vandaar dat we de aangegeven levertijden niet 100% kunnen garanderen. 

Je hoeft de deuren niet binnen een gestelde termijn, na de bestelling, af te nemen. Je kunt een gewenste leverdatum aangeven die enkele weken opschuift, wij reserveren dan de deuren voor je en houden ze in ons magazijn. Ze worden uitgeleverd op de datum die door jou is aangegeven. Groot voordeel is dat planningen voor jou en voor ons beter op elkaar afgestemd kunnen worden en je verzekerd bent van de correcte levering.

Als je vragen hebt over de levering van de producten kun je altijd even contact opnemen met onze medewerkers via info@deurtotaalmarkt.nl.