Levering

Wijze van levering

Deurtotaalmarkt.nl laat de keuze aan jou. Wil je de producten aan huis (of bepaald afleveradres) bezorgd hebben of haal je ze liever zelf ophalen? In het eerste geval kun je bij het bestellen van de deur zelf een datum kiezen, afhankelijk van de levertijd op de deur. 

De aflevertijden waar je rekening mee moet houden zijn van 's-ochtends 07.00 uur tot en met 19.00 uur. Een dagdeel of exact tijdstip afspreken is helaas niet mogelijk. Wij zullen 5 dagen voor de levering nog een mail versturen waarin alle zaken rondom verzending staan vermeld. Daarnaast ontvang je op de dag voor de levering een mail van onze vervoerder Van Spreuwel waarin een tijdvak staat vermeld. Let op, deze kan pas vrij laat verstuurd worden in verband met de planning. Denk hierbij aan bijvoorbeeld 24:00. 

Als er niemand thuis is wanneer de bezorger langs komt zal de bezorger telefonisch contact opnemen om een nieuwe afspraak in te plannen. 

Afhalen

Let op! 
In verband met het coronavirus is het afhalen van bestellingen op dit moment niet mogelijk. We hopen op je begrip! 


Het is ook mogelijk om de bestelling af te halen bij onze leverancier in Zevenaar. De bestelling kan dan opgehaald worden bij Skantrae BV in Zevenaar. Je bestelling is af te halen bij het magazijn aan de achterkant van het pand. Dit kun je op werkdagen doen van 08:00 tot 16:00. Mocht je bij het afhalen van de bestelling nog een deel van het bedrag verschuldigd zijn kun je dit via pin betalen bij een van de medewerkers in het magazijn. Zij zullen je ook voorzien van een afhaalbevestiging. Het afleveradres is: 

Skantrae BV
Mega 1
6902KL Zevenaar 
Nederland

Levering aan huis of op locatie

Let op! 

In verband met het Coronavirus zal de levering op dit moment afwijken van de normale situatie. 

-Alle leveringen van deuren zullen plaatsvinden voor de deur. Onze chauffeurs zullen de deur niet binnen afleveren om eventuele besmettingen te voorkomen. 

-Je hoeft als klant niet meer te tekenen voor ontvangst. De chauffeur zal dit zelf doen door de naam van de ontvanger te noteren. Hierdoor hoeft de telefoon van de chauffeur niet door meerdere handen aangeraakt te worden. Wees extra alert en geef expliciet aan of je wel of geen akkoord gaat met de levering. 

-We doen een dringend beroep op onze klanten om zoveel mogelijk bij het plaatsen van de bestelling te plaatsen zodat fysiek contact met de chauffeur niet meer nodig is. Dit doen we voor de gezondheid van iedereen. 

We hopen op je begrip voor deze maatregelen. Mochten er vragen zijn kun je altijd contact opnemen via info@deurtotaalmarkt.nl

Wie is de vervoerder? 
Het is afhankelijk van de bestelling wie de leverancier is. Zo zijn er 5 opties bij Deurtotaalmarkt: 

-Bij de bestelling van deuren zal Van Spreuwel de deuren bezorgen. Als klant ontvang je hierbij van tevoren een mail over de verdere afhandeling met de leverdatum van de order én kun je een avond van tevoren op de website www.aflevertijdstip.nl zien in welk tijdvak de bezorger langskomt. Als er op het moment van levering niemand thuis is probeert de chauffeur de klant je te bereiken op het opgegeven telefoon nummer.
Bij geen gehoor wordt er een kaartje in de bus gedaan en rijdt de chauffeur door. De goederen gaan mee terug naar van Spreuwel. Als klant kun je daarna zelf contact opnemen om een nieuwe afspraak te plannen, als je niet zelf belt zal Van Spreuwel je bellen om een nieuwe afspraak te maken. De deuren zullen door Van Spreuwel worden geleverd tot aan de voordeur op de begane grond. Zij zullen de deuren dus niet naar de 1e verdieping of hoger tillen, de chauffeur is hiervoor ook niet gemachtigd. 

-Bij de bestelling van deuren en beslag van CanDo, Bruynzeel, Skantrae of Trend zal de complete levering door Van Spreuwel verzorgd worden. Hierbij geldt dezelfde leverwijze als bij de bestelling van alleen deuren zoals hierboven besproken. 

-Bij de bestelling van alleen beslag van de merken CanDo, Bruynzeel, Skantrae of Trend zal de levering plaatsvinden via GLS. Let er op dat we je hierbij geen Track & Trace code versturen. Wanneer je niet thuis bent zal GLS proberen om het beslag bij de buren af te leveren. Mocht dit niet lukken dan gaat het beslag terug naar het depot en zullen ze het de volgende dag weer proberen. Het pakket wordt 3 keer aangeboden voordat het naar het dichtstbij gelegen afhaalpunt wordt gebracht. 

-Bij de bestelling van alleen beslag van de overige beslagmerken in ons assortiment zal de levering plaatsvinden via PostNL. Let er op dat we je hierbij geen Track & Trace code versturen. Wanneer je niet thuis bent zal PostNL proberen om het beslag bij de buren af te leveren. Mocht dit niet lukken dan gaat het beslag terug naar het depot en zullen ze het de volgende dag weer proberen. Het pakket wordt 3 keer aangeboden voordat het naar het dichtstbij gelegen afhaalpunt wordt gebracht. 

Bij overige combinaties zoals beslag van één van onze huismerken én beslag van onze overige beslagmerken zal de verzending plaatsvinden via de verschillende methodes zoals hierboven beschreven. Zo zal een bestelling met een deurkruk van CanDo en een Nemef insteekslot via DHL én PostNL verstuurd worden. Een bestelling met een deur én een Nemef insteekslot zal via Van Spreuwel én PostNL worden verstuurd. 

Als je vragen hebt over de levering van de producten kun je altijd even contact opnemen met onze medewerkers via info@deurtotaalmarkt.nl.

Leverkosten

Binnen Nederland
- voor bestellingen onder 750,- rekenen wij 50,-. 
- voor kleine bestellingen zoals deurbeslag en hang- en sluitwerk rekenen wij  9,95.
- bestellingen boven 750,- worden gratis geleverd. 

Voor de Waddeneilanden
- levering op de Waddeneilanden kost 175,-.

Voor België
- per levering brengen wij 75,- in rekening.
- voor kleine bestellingen rekenen wij 15,-.

* Prijzen zijn incl. BTW
* Pinnen van het bedrag is niet mogelijk in het buitenland

Algemeen 
Als de klant niet aanwezig is op de afgesproken dag en het afgesproken tijdstip op het overeengekomen afleveradres, of nalatig is met het verstrekken van informatie of instructies, noodzakelijk om te komen tot aflevering, zal het aangekochte product c.q. de aangekochte producten in overleg opnieuw worden aangeboden. Hiervoor worden de oorspronkelijke vrachtkosten nogmaals in rekening gebracht.

Levertijden

Op iedere productpagina vind je de verwachte levertijd van het product. In het product-overzicht van je bestelling zijn ook de verwachte levertijden opgenomen. Voor het maken van een leverafspraak dien je in principe uit te gaan van het product met de langste levertijd. 

Deurtotaalmarkt doet er vanzelfsprekend alles aan om de artikelen binnen de aangegeven termijn uit te leveren. In de praktijk zijn we wel afhankelijk van de fabrikanten, leveranciers en transporteurs. Het kan voorkomen dat er geheel buiten onze invloed of macht om vertragingen optreden bij de fabrikanten of leveranciers. Vandaar dat we de aangegeven levertijden niet 100% kunnen garanderen. 

Je hoeft de deuren niet binnen een gestelde termijn, na de bestelling, af te nemen. je kunt een gewenste leverdatum aangeven die enkele weken opschuift, wij reserveren dan de deuren voor je en houden ze in ons magazijn. Ze worden uitgeleverd op de datum die door jou is aangegeven. Groot voordeel is dat planningen voor jou en voor ons beter op elkaar afgestemd kunnen worden en je verzekerd bent van de correcte levering.