SKG 167

Beschrijving

Kies voor de multifunctionele SKG 167 van Skantrae voor vakmanschap en kwaliteit. Je kunt deze deur gebruiken als deur naar de tuin of als balkondeur. De deur is opgebouwd met vurenhouten stijlen en dorpels met 110 mm stijlen en wordt onbehandeld afgewerkt. Het is een stapeldorpeldeur met een borstweringshoogte van 70 cm. Je kunt bij deze deur met 1-ruitsverdeling kiezen voor de variant met draadglas of voor de variant zonder glas. Als je voor de variant zonder glas kiest kun je zelf het glas voor deze deur kopen bij bijvoorbeeld je lokale glashandelaar. Je krijgt 2 jaar garantie op deze deur.

De bewerkingsmogelijkheden van je deur

Je kunt bij deze tuin- en balkondeur niet kiezen voor maatwerk, maar je kunt de deur wel inkorten. Hierdoor heb je misschien geen maatwerk nodig. Je kunt aan de bovenkant 10 mm inkorten, aan de onderkant 60 mm, aan de hangzijde 10 mm en aan de slotzijde 10 mm.

Verder handig om te weten:

  • Deze deur is alleen leverbaar in stompe uitvoering
  • Scharnieren en deurbeslag zijn niet bij de prijs inbegrepen.
  • Het glas bij deze deur wordt los meegeleverd en is dus nog niet voorgemonteerd in de deur
  • De buitendeuren zijn nog niet voorzien van een slotgatfrezing of krukgatfrezing. Je kunt de frezingen hiervoor wel toevoegen aan je bestelling.
Kenmerken
Meer informatie
EAN 0
Merk Skantrae
Serie Garden
Model SKG 167
Glassoort draadglas
EAN Glas 8717229623157
Samenstelling product vurenhouten stijlen en dorpels
Optimax Nee
Kleur Onbehandeld
KOMO-keur Nee
Garantie 2 jaar