Bradford

Consumenten adviesprijs Inclusief BTW 609,00
Onze verkoopprijs Inclusief BTW 517,65
91,35 Euro Korting
Vanaf 609,00 517,65
Configureer het product om de voorraad te bekijken.

Binnen 10 werkdagen in huis, mits op voorraad

Beschrijving

De glasdeur Bradford van CanDo komt uit de Industrial serie en kenmerkt zich door de 4-ruitsverdeling. De Bradford van CanDo is een industriële binnendeur uit de Industrial serie. De Industrial deuren kenmerken zich door de uitzonderlijke 25 mm dunne roedes. De Bradford kenmerkt zich door de 4-ruitsverdeling met verschillende glasopties. De 39 mm dikke deur bestaat uit hout in plaats van staal en wordt standaard zwart gegrond geleverd. Wil je graag meerdere deuren combineren? Deze deur past goed bij Lingfield. Je krijgt op deze deur maar liefst 10 jaar garantie waardoor je er zeker van bent dat de deur lang mee gaat.

Het glas bij de Bradford

Bij deze deur zit standaard blank glas voorgemonteerd.

Beslagpakketten

Door de smalle stijlen van de Bradford is een hardwarepakket onmisbaar bij deze deur. Een hardwarepakket bevat de volgende onderdelen: beslag (bijvoorbeeld een deurgreep of deurkruk), een extra smal slot (bijvoorbeeld een loopslot of rolslot) en alle vereiste bewerkingen aan de deur. Een hardwarepakket bestel je in combinatie met je deur, zodat alle bewerkingen op de deur kunnen worden gemaakt. Als je de deur zonder hardwarepakket koopt bevat de deur geen enkele bewerking en dat is voor jou als klant dan ook zeer onwenselijk. Om fouten te voorkomen accepteren we in eerste instantie dan ook geen orders van deze deur zonder een hardwarepakket erbij. Wil je toch deze deur bestellen zonder hardwarepakket? Neem even contact op met onze klantenservice en dan regelen dat natuurlijk alsnog.

De deur inkorten

Bij deze deur is geen maatwerk beschikbaar maar dat is ook niet altijd nodig. Je kunt er ook voor kiezen om de deur in te korten. Je kunt deze deur aan de bovenkant 5 mm inkorten, aan de onderkant 5 mm, aan de hangzijde 5 mm en aan de slotzijde 5 mm.

Verder handig bij de Bradford:

  • Deze deur is beschikbaar als draaideur en schuifdeur
  • Het glas bij deze deur is voorgemonteerd
  • Alle opdekdeuren in standaardmaten zijn voorzien van paumellegaten
  • Scharnieren en deurbeslag zijn niet bij de prijs inbegrepen
  • Deze deur is verkrijgbaar als stompe- en opdekdeur
Kenmerken
Meer informatie
Suggested Retail Price € 609,00
Merk CanDo
Serie Industrial
Kleur Grafietzwart RAL 9011
Levertijd in werkdagen 10
Model Bradford
Samenstelling product Grenen met MDF toplaag
Model Bradford blank glas
Garantie 10 jaar
Materiaal Grenen met MDF toplaag
Kleur Gegrond
Paneelprofiel Recht profiel
KOMO-keur Nee
Hol of massief Massief