HSP 623 SSL TAATSSCHARN + VERNAL 30 WIT

Consumenten adviesprijs Inclusief BTW 549,00
Onze verkoopprijs Inclusief BTW 494,10
-10% Korting
549,00 494,10
999 Leverbaar in 10 werkdagen, mits op voorraad
Beschrijving
Een designdeur met extreem smalle stijlen vraagt om speciaal beslag. Het bestaande hang- en sluitwerkprogramma dat op de markt verkrijgbaar is, past namelijk niet op deze smalle stijlen. Daarom is een SlimSeries Ultra hang- en sluitwerkpakket onmisbaar voor bij je SlimSeries Ultra deur.

De deurgreep wordt los bij de deur geleverd, zodat je zelf de hoogte ervan kunt bepalen. De bewerkingen worden alvast in de deur gemaakt in ons bewerkingscentrum. Zo weet je zeker dat alles nauwkeurig is uitgevoerd en alles op elkaar aansluit. Dat maakt het installeren van de deur eenvoudig.

Het taatsscharnier wordt in de onder- en bovenzijde van de deur bevestigd. Het andere deel wordt deels in de vloer en in het plafond bevestigd, waardoor een kozijn niet noodzakelijk is. Bovendien kan de deur beide kanten op draaien, en kan ook open blijven staan. Het scharnierpunt bevindt zich niet aan de zijkant van de deur, maar ongeveer 6 cm van de zijkant van de deur.

Dit pakket bestaat uit de volgende onderdelen en bewerkingen: deurgreep Vernal 30 wit 2 stuks (lengte 30 cm), taatsscharnier en frezingen taatsscharnier.
Kenmerken
Meer informatie
EAN 8717229940643
Merk Skantrae
Finish / kleur Wit
Materiaal Aluminium, RVS/ Inox (roestvrij staal), Staal
Geschikte maximale deurdikte 40
Producttype Beslag en sluitwerk pakket
Garantie 2 Jaar