Hyde

Onze verkoopprijs Inclusief BTW 302,95
Vanaf 302,95

Binnen 10 werkdagen in huis, mits op voorraad

Beschrijving

Let op! Bij deze deur moet je een beslagpakket kiezen.

Wij doen dit om ervoor te zorgen dat alle bewerkingen van de deur op een professionele manier in het gespecialiseerde bewerkingscentrum kunnen plaatsvinden. De CanDo Industrial deuren zijn van uitzonderlijk dunne stijlen gemaakt. Een breder slot of verkeerde bewerkingen kunnen dan ook leiden tot onherstelbare schade en dat zou toch zonde zijn! Om dit te voorkomen kunnen wij deze deuren dan ook niet leveren zonder beslagpakket. Elk beslagpakket bevat een deurgreep of deurkruk, een inloopslot en een slotgatboring om het slot in te plaatsen. Als je geen pakket kiest zullen wij je order helaas moeten annuleren.

 

Mocht je toch een deur zonder pakket willen aanschaffen in verband met speciale wensen voor de deur kun je contact op nemen met onze klantenservice. 

 

Kies hier je beslagpakket

 

De CanDo Industrial Hyde is een moderne wit gegronde deur met een minimalistisch design. Deze deur sluit perfect aan bij de laatste trends en is gemaakt van hout in plaats van staal. De deur wordt geleverd met gemonteerde witte panelen en een 4-ruits roedeverdeling. De Hyde is te gebruiken als opdekdeur, stompe deur en als draaideur. Daarmee is de deur geschikt voor verschillende ruimtes in het huis. Voor het deurbeslag kun je kiezen uit verschillende speciaal ontwikkelde deurbeslagpakketten voor deze deur. De deur is gemaakt van hoogwaardig FSC-hout en biedt dan ook een garandeerde goede kwaliteit. Je krijgt dan ook 10 jaar garantie op deze deuren. Alle opdekdeuren worden voorzien van paumelle gaten.

Kenmerken
Meer informatie
Serie Industrial
Merk CanDo
Model Hyde
Materiaal Grenen met MDF toplaag
Hol of massief Massief
Paneelprofiel Recht profiel
Kleur Wit gegrond
Samenstelling product Grenen met MDF toplaag
KOMO-keur Nee
Garantie 10 jaar
Vergelijkbare producten