ML 682

Binnen 14 werkdagen in huis

Beschrijving

Kies voor stijl en kwaliteit met de klassieke ML 682 van CanDo. Deze klassieke voordeur komt uit de Klassiek serie en zorgt voor een stijlvolle ingang van je huis. De deur is opgebouwd met Meranti stijlen en dorpels met 140 mm stijlen en wordt grijs gegrond afgewerkt. Je kunt bij deze deur met 2-ruitsverdeling kiezen voor de variant met isolatieglas blank of voor de variant zonder glas. Als je voor de variant zonder glas kiest kun je zelf het glas voor deze deur kopen bij bijvoorbeeld je lokale glashandelaar. De kwaliteit van CanDo komt duidelijk naar voren in de 6 jaar garantie die je bij deze voordeur krijgt. Je kunt bij deze deur ook kiezen voor het optionele Rooster Kos. Je bevestigt dit rooster eenvoudig op de deur voor het glas.

De bewerkingsmogelijkheden van je deur

Je kunt bij deze voordeur niet kiezen voor maatwerk, maar je kunt de deur wel inkorten. Hierdoor heb je misschien geen maatwerk nodig. Je kunt aan de bovenkant 10 mm inkorten, aan de onderkant 10 mm , aan de hangzijde 10 mm en aan de slotzijde 10 mm .

Verder handig om te weten:

  • Je kunt kiezen voor een briefsleuf bij deze deur.
  • Scharnieren en deurbeslag zijn niet bij de prijs inbegrepen.
  • Driepuntssluiting, tochtvaldorpel en veiligheidspakket zijn bij ons mogelijk, inclusief de boringen
  • De buitendeuren zijn nog niet voorzien van een slotgatfrezing of krukgatfrezing. Je kunt de frezingen hiervoor wel toevoegen aan je bestelling.
  • De weldorpel bij de ML 682 is inbegrepen.
Kenmerken
Meer informatie
EAN 0
Merk CanDo
Serie Klassiek
Model ML 682
Glassoort blank isolatieglas
Samenstelling product Meranti
Kleur Gegrond
Materiaal Meranti
Geschikte deurdikte XXX
Hol of massief Massief
Paneelprofiel Facetprofiel
Levertijd in werkdagen 14
KOMO-keur Nee
Garantie 6 jaar
Kleur Grijs
Serie Klassiek