ML 870

Consumenten adviesprijs Inclusief BTW 1.659,00
Onze verkoopprijs Inclusief BTW 1.410,15
248,85 Euro Korting
Vanaf 1.659,00 1.410,15

Binnen 10 werkdagen in huis, mits op voorraad

Beschrijving

Met de ML 870 van CanDo ben je verzekerd van een kwalitatief goede voordeur die nog vele jaren mee gaat. De voordeur is uitermate geschikt voor een klassieke uitstraling van je huis. De deur is opgebouwd met multiplex platen met 2 aluminium lagen en XPS harschuim kern en wordt gegrond afgewerkt. Deze deur heeft een draairaam achter het rooster waarmee je het glas in de deur open en dicht kunt doen. Handig als je het huis even lekker wilt doorluchten. Je krijgt het rooster en draairaam bij deze deur los meegeleverd. Het glas is al voorgemonteerd in het draairaam. Je monteert het draairaam met behulp van een draairaamset en het rooster met het meegeleverde roosterpakket. Je kunt in onze keuzehulp een keuze maken voor een bijpassende draairaamset bij je deur. De ML 870 is opgebouwd van duurzame materialen en je krijgt dan ook 10 jaar garantie op deze deur.

Isolatiedeur

De ML 870 is een isolatiedeur. Dat wil zeggen dat deze deur is opgebouwd uit sterk isolerende materialen zoals een XPS schuimkern en isolatieglas. Het belang van een isolerende buitendeur komt steeds sterker naar voren en is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee.

Maatwerk en het inkorten van je deur

Bij de ML 870 is maatwerk mogelijk met een minimale breedte van 830 mm, een maximale breedte van 1100 mm, een minimale hoogte van 1900 mm en een maximale hoogte van 2420 mm. Je kunt deze deur ook inkorten om de deur goed passend te maken. Hierdoor heb je misschien geen maatwerk nodig. Je kunt aan de bovenkant 35 mm inkorten, aan de onderkant 35 mm, aan de hangzijde 35 mm en aan de slotzijde 35 mm.

Verder handig om te weten:

  • Deze deur is FSC-gecertificeerd.
  • Je kunt kiezen voor een briefsleuf bij deze deur.
  • Scharnieren en deurbeslag zijn niet bij de prijs inbegrepen.
  • Driepuntssluiting, tochtvaldorpel en veiligheidspakket zijn bij ons mogelijk, inclusief de boringen
  • Het glas bij deze deur wordt los meegeleverd en is dus nog niet voorgemonteerd in de deur
  • De buitendeuren zijn nog niet voorzien van een slotgatfrezing of krukgatfrezing. Je kunt de frezingen hiervoor wel toevoegen aan je bestelling.
Kenmerken

Meer informatie

Meer informatie
Suggested Retail Price € 1.659,00
Merk CanDo
Serie Klassiek
Kleur Grijs
Levertijd in werkdagen 10
Model ML 870
Samenstelling product Oukoumé multiplexplaten
Model ML 870
Glassoort inclusief roosterpakket Capri
Garantie 10 jaar
Materiaal Oukoumé multiplexplaten
Kleur Gegrond
KOMO-keur Ja
Hol of massief Massief