ML 892

Consumenten adviesprijs Inclusief BTW 555,00
Onze verkoopprijs Inclusief BTW 471,75
83,25 Euro Korting
Vanaf 555,00 471,75
Configureer het product om de voorraad te bekijken.

Binnen 10 werkdagen in huis, mits op voorraad

Beschrijving

Kies voor de multifunctionele ML 892 van CanDo voor vakmanschap en kwaliteit. Je kunt deze deur gebruiken als deur naar de tuin of als balkondeur. De deur is opgebouwd met multiplex platen met 2 aluminium lagen en XPS harschuim kern met 140 mm stijlen en wordt grijs gegrond afgewerkt. Het speciale HR++ glas bij deze deur zorgt ervoor dat je deur extra goed isoleert en er geen kou meer langs komt. Je kunt bij deze deur met 1-ruitsverdeling kiezen voor de variant met HR++ blank isolatieglas of voor de variant zonder glas. Als je voor de variant zonder glas kiest kun je zelf het glas voor deze deur kopen bij bijvoorbeeld je lokale glashandelaar. De kwaliteit van CanDo komt duidelijk naar voren in de 8 jaar garantie die je bij deze tuin- en balkondeur krijgt.

Isolatiedeur

De ML 892 is een isolatiedeur. Dat wil zeggen dat deze deur is opgebouwd uit sterk isolerende materialen zoals een XPS schuimkern en isolatieglas. Het belang van een isolerende buitendeur komt steeds sterker naar voren en is niet alleen goed voor het milieu maar ook voor je portemonnee.

De bewerkingsmogelijkheden van je deur

Je kunt bij deze tuin- en balkondeur niet kiezen voor maatwerk, maar je kunt de deur wel inkorten. Hierdoor heb je misschien geen maatwerk nodig. Je kunt aan de bovenkant 35 mm inkorten, aan de onderkant 35 mm, aan de hangzijde 35 mm en aan de slotzijde 35 mm.

Verder handig om te weten:

  • Deze deur is alleen leverbaar in stompe uitvoering
  • Deze deur is FSC-gecertificeerd.
  • Scharnieren en deurbeslag zijn niet bij de prijs inbegrepen.
  • Driepuntssluiting, tochtvaldorpel en veiligheidspakket zijn bij ons mogelijk, inclusief de boringen
  • Het glas bij deze deur wordt los meegeleverd en is dus nog niet voorgemonteerd in de deur
  • De buitendeuren zijn nog niet voorzien van een slotgatfrezing of krukgatfrezing. Je kunt de frezingen hiervoor wel toevoegen aan je bestelling.
  • De borstweringshoogte van deze deur is 92 cm
Kenmerken
Meer informatie
Merk CanDo
Kleur Grijs
EAN Glas 8711251753721
Kleur Gegrond