SKM 445 F

Beschrijving

Met de SKM 445 F van Skantrae ben je verzekerd van een kwalitatief goede voordeur die nog vele jaren mee gaat. De voordeur is uitermate geschikt voor een landelijke uitstraling van je huis. De deur is opgebouwd met hardhouten stijlen en dorpels met 140 mm stijlen en wordt grijs gegrond in RAL 7038 (grijs) afgewerkt. Je kunt bij deze deur met 4-ruitsverdeling kiezen voor de variant met ISO blank glas of voor de variant zonder glas. Als je voor de variant zonder glas kiest kun je zelf het glas voor deze deur kopen bij bijvoorbeeld je lokale glashandelaar. De SKM 445 F is opgebouwd van duurzame materialen en je krijgt dan ook 7 jaar garantie op deze deur.

Duodeur

De Skantrae SKM 445 F kenmerkt zich door de mogelijkheid om de deur te gebruiken als duo-deur. Hierdoor kun je de boven- en onderkant van de deur los van elkaar openen, net zoals oude winkels of boerderijen. Let op, bij de duo-deur wordt al wel een voorfrezing gedaan. De deur dien je zelf pas door te frezen nadat deze afgehangen is. Als je geen duo-deur wilt kun je de meegeleverde weldorpel over de voorfrezing plaatsen zodat deze niet meer zichtbaar is.

Maatwerk en het inkorten van je deur

Bij de SKM 445 F is maatwerk mogelijk met een minimale breedte van 830 mm, een maximale breedte van 1030 mm, een minimale hoogte van 1900 mm en een maximale hoogte van 2400 mm. Je kunt deze deur ook inkorten om de deur goed passend te maken. Hierdoor heb je misschien geen maatwerk nodig. Je kunt aan de bovenkant 10 mm inkorten, aan de onderkant 60 mm, aan de hangzijde 10 mm en aan de slotzijde 10 mm.

Verder handig om te weten:

  • Deze deur is alleen leverbaar in stompe uitvoering
  • Deze deur is FSC-gecertificeerd.
  • Je kunt kiezen voor een briefsleuf bij deze deur.
  • Scharnieren en deurbeslag zijn niet bij de prijs inbegrepen.
  • Driepuntssluiting, tochtvaldorpel en veiligheidspakket zijn bij ons mogelijk, inclusief de boringen
  • Het glas bij deze deur wordt los meegeleverd en is dus nog niet voorgemonteerd in de deur
  • Bij een voorraaddeur ontvang je de deur met een 4-ruitsverdeling met 4 losse ruiten. Bij een bestel- of maatwerkdeur ontvang je 1 ruit met een 4-ruits roedepakket.
  • De buitendeuren zijn nog niet voorzien van een slotgatfrezing of krukgatfrezing. Je kunt de frezingen hiervoor wel toevoegen aan je bestelling.
Kenmerken
Meer informatie
EAN 0
Merk Skantrae
Serie Village
Model SKM 445 F
Glassoort ISO blank glas
EAN Glas 8717229674111
Samenstelling product hardhouten stijlen en dorpels
Optimax Ja
Kleur Gegrond
KOMO-keur Nee
Garantie 7 jaar
Kleur Agaatgrijs RAL 7038