SSL 4079

Beschrijving

De SSL 4079 van Skantrae is een industriële binnendeur uit de Slimseries One serie. De Slimseries One deuren kenmerken zich door de uitzonderlijke 45 mm dunne roedes. De paneeldeur kenmerkt zich door het vlakke paneel met een 4-paneelsverdeling. De 39 mm dikke deur bestaat uit houten stijlen en dorpels en wordt standaard zuiver wit (RAL 9010) gegrond geleverd. Wil je graag meerdere deuren combineren? Deze deur past goed bij SSL 4429 . Je krijgt op deze deur maar liefst 10 jaar garantie waardoor je er zeker van bent dat de deur lang mee gaat.

 

Beslagpakketten

Door de smalle stijlen is een SlimSeries hang- en sluitwerkpakket (HSP) onmisbaar bij je SlimSeries deur. Een HSP bevat de volgende onderdelen: SlimSeries beslag (bijvoorbeeld een deurgreep of deurkruk), SlimSeries smalslot (bijvoorbeeld een loopslot of rolslot) en alle vereiste bewerkingen aan de deur. Een HSP bestel je altijd in combinatie met een SlimSeries deur, zodat alle bewerkingen op de deur kunnen worden gemaakt. Een Slimseries One deur zonder HSP bevat geen enkele bewerking en dat is voor jou als klant dan ook zeer onwenselijk. Om fouten te voorkomen accepteren we dan ook geen orders van deze deur zonder een hardwarepakket erbij. Wil je toch deze deur bestellen zonder hardwarepakket? Neem even contact op met onze klantenservice en dan regelen dat natuurlijk alsnog.

 

 

De deur inkorten

Bij deze deur is geen maatwerk beschikbaar maar dat is ook niet altijd nodig. Je kunt er ook voor kiezen om de deur in te korten. Je kunt deze deur aan de bovenkant 5 mm inkorten, aan de onderkant 5 mm, aan de hangzijde 5 mm en aan de slotzijde 1 mm.

 

Verder handig bij de SSL 4079:

  • Deze deur is KOMO gecertificeerd
  • Deze deur is beschikbaar als draaideur en schuifdeur
  • Alle opdekdeuren in standaardmaten zijn voorzien van paumellegaten
  • Scharnieren en deurbeslag zijn niet bij de prijs inbegrepen
Kenmerken
Meer informatie
EAN 8717229887252
Merk Skantrae
Serie SlimSeries One
Breedte deurstijl incl profiel 60
Milieuclaim product FSC Mix 70%
FSC product type Doors and door frames
Type vulling Gelamineerd
Vulling Massief
Toplaag MDF
Brandvertragend Nee
Type afwerking Voorbehandeld
Profiel deurstijl Recht profiel
Kleurfamilie Wit
Paneel uitvoering Vlak
Type glas Niet van toepassing
Maximale inkortbaarheid onderkant 5
Ruitverdeling Geen glasdeur
Glasmontagedienst mogelijk? Geen glasdeur
Garantie 10 Jaar