Toebehoren

Op deze pagina vind je verschillende toebehoren voor je deuren. Van aanslaglatten tot dorpelprofielen of slotgatstoppers. Producten die je helpen bij het afhangen, monteren of renoveren van je binnen- of buitendeur. Onze producten zijn er zowel voor taatsdeuren, schuifdeuren en opdek- of stompe deuren. Bekijk ons actuele overzicht hieronder en bestel direct het geschikte toebehoren voor jouw nieuwe of gerenoveerde deur in onze webshop. Profiteer van lage prijzen en een snelle levering.  

45 producten

Van laag naar hoog sorteren
Pagina

Hoge kwaliteit toebehoren voor je deur 

Net als onze andere producten zijn deze toebehoren voor je deur van hoge kwaliteit. Je gebruikt ze weliswaar voornamelijk als ondersteuning bij je nieuwe binnen- of buitendeur, maar dat betekent niet dat ze niet tegen een stootje hoeven te kunnen. Met onze aanslaglatten zorg je dat jouw deuren perfect op elkaar aansluiten en netjes dichtgaan. De slotgatstopper gebruik je als je jouw binnendeur liever wil gebruiken als schuifdeur en dus geen slotgat of slot nodig hebt. Met de slotgatstopper vul je je deur op en kun je hem onzichtbaar afwerken met een lik verf.

Ga voor het totaalplaatje 

De toebehoren zijn natuurlijk niet noodzakelijk voor je deur, maar geven die wel de perfecte afwerking. Wil je dus een nette, goed afgewerkte nieuwe deur? Dan raden we het zeker aan om uit onze toebehoren voor deuren te kiezen. Het is ook mogelijk om deze toebehoren te combineren met andere bestellingen. Koop je nieuwe deuren? Dan kun je alles in één keer laten bezorgen. Wel zo makkelijk en je kunt meteen aan de slag om je deuren af te hangen en het deurbeslag of hang- en sluitwerk te monteren.

Bestel online

Onze producten bestel je eenvoudig in een webshop. Je profiteert niet alleen van een scherpe prijs, maar ook van een snelle levering. Binnen enkele dagen kunnen onze producten voor jouw nieuwe of gerenoveerde deur geleverd worden. Heb je nog vragen over de levering? Raadpleeg dan onze klantenservice. Je kunt ook altijd nog even contact met ons opnemen voor meer informatie over de mogelijkheden. Wij staan graag voor je klaar.