SSL 4207

Onze verkoopprijs Inclusief BTW 612,00
Vanaf 612,00

Binnen 175 werkdagen in huis

Beschrijving

De glasdeur SSL 4207 van Skantrae komt uit de Slimseries Ultra serie en kenmerkt zich door de 3-ruitsverdeling. De SSL 4207 van Skantrae is een industriële binnendeur uit de Slimseries Ultra serie. De Slimseries Ultra deuren kenmerken zich door de uitzonderlijke 25 mm dunne roedes. De SSL 4207 kenmerkt zich door de 3-ruitsverdeling met verschillende glasopties. De 39 mm dikke deur bestaat uit houten stijlen en dorpels en wordt standaard zuiver wit (RAL 9010) gegrond geleverd. Je krijgt op deze deur maar liefst 10 jaar garantie waardoor je er zeker van bent dat de deur lang mee gaat.

Het glas bij de SSL 4207

Je kunt bij deze deur kiezen uit 3 keuzes voor het voorgemonteerde glas:
  • blank glas
  • nevel glas
  • rookglas

Beslagpakketten

Door de smalle stijlen is een SlimSeries hang- en sluitwerkpakket (HSP) onmisbaar bij je SlimSeries deur. Een HSP bevat de volgende onderdelen: SlimSeries beslag (bijvoorbeeld een deurgreep of deurkruk), SlimSeries smalslot (bijvoorbeeld een loopslot of rolslot) en alle vereiste bewerkingen aan de deur. Een HSP bestel je altijd in combinatie met een SlimSeries deur, zodat alle bewerkingen op de deur kunnen worden gemaakt. Een Slimseries Ultra deur zonder HSP bevat geen enkele bewerking en dat is voor jou als klant dan ook zeer onwenselijk. Om fouten te voorkomen accepteren we dan ook geen orders van deze deur zonder een hardwarepakket erbij. Wil je toch deze deur bestellen zonder hardwarepakket? Neem even contact op met onze klantenservice en dan regelen dat natuurlijk alsnog.

Maatwerk en inkorten

Je kunt bij deze deur alleen kiezen voor maatwerkmaten. Op deze manier kun je de deur precies passend maken voor je kozijn. Je kunt bij deze deur kiezen voor een minimale breedte van 530 mm, een maximale breedte van 1100 mm, een minimale hoogte van 1800 mm en een maximale hoogte van 2700 mm.

Verder handig bij deze Skantrae binnendeur:

  • Deze deur is KOMO gecertificeerd
  • Deze deur is beschikbaar als draaideur en schuifdeur
  • Het glas bij deze deur is voorgemonteerd
  • Alle opdekdeuren in standaardmaten zijn voorzien van paumellegaten
  • Scharnieren en deurbeslag zijn niet bij de prijs inbegrepen
  • Deze deur is verkrijgbaar als stompe- en opdekdeur
Kenmerken
Meer informatie
Merk Skantrae
Serie Slimseries Ultra
Kleur Zuiver wit RAL 9010
Model SSL 4207
Samenstelling product houten stijlen en dorpels
Model SSL 4207 blank glas
Garantie 10 jaar
Retourneerbaar Deze deur wordt op maat gemaakt en is niet retourneerbaar
Kleur Voorbehandeld
Minimale hoogte maatwerk 180000
Maximale hoogte maatwerk 201500
KOMO-keur Ja
Minimale breedte maatwerk 53000
Maximale breedte maatwerk 110000