SSL 4408

Consumenten adviesprijs Inclusief BTW 753,00
Onze verkoopprijs Inclusief BTW 677,70
75,30 Euro Korting
Vanaf 753,00 677,70
Configureer het product om de voorraad te bekijken.

Binnen 10 werkdagen in huis, mits op voorraad

Beschrijving

De glasdeur SSL 4408 van Skantrae komt uit de Slimseries One serie en kenmerkt zich door de 4-ruitsverdeling. De SSL 4408 van Skantrae is een industriële binnendeur uit de Slimseries One serie. De Slimseries One deuren kenmerken zich door de uitzonderlijke 25 mm dunne roedes. De SSL 4408 kenmerkt zich door de 4-ruitsverdeling met verschillende glasopties. De 39 mm dikke deur bestaat uit houten stijlen en dorpels en wordt standaard zuiver wit (RAL 9010) gegrond geleverd. Wil je graag meerdere deuren combineren? Deze deur past goed bij SSL 4058. Je krijgt op deze deur maar liefst 10 jaar garantie waardoor je er zeker van bent dat de deur lang mee gaat.

Het glas bij de SSL 4408

Je kunt bij deze deur kiezen uit 3 keuzes voor het voorgemonteerde glas:
  • blank glas
  • nevel glas
  • rookglas

Beslagpakketten

Door de smalle stijlen is een SlimSeries hang- en sluitwerkpakket (HSP) onmisbaar bij je SlimSeries deur. Een HSP bevat de volgende onderdelen: SlimSeries beslag (bijvoorbeeld een deurgreep of deurkruk), SlimSeries smalslot (bijvoorbeeld een loopslot of rolslot) en alle vereiste bewerkingen aan de deur. Een HSP bestel je altijd in combinatie met een SlimSeries deur, zodat alle bewerkingen op de deur kunnen worden gemaakt. Een Slimseries One deur zonder HSP bevat geen enkele bewerking en dat is voor jou als klant dan ook zeer onwenselijk. Om fouten te voorkomen accepteren we dan ook geen orders van deze deur zonder een hardwarepakket erbij. Wil je toch deze deur bestellen zonder hardwarepakket? Neem even contact op met onze klantenservice en dan regelen dat natuurlijk alsnog.

Maatwerk en inkorten

Je kunt bij deze deur kiezen voor maatwerk. Op deze manier kun je de deur precies passend maken voor je kozijn. Je kunt bij deze deur kiezen voor een minimale breedte van 530 mm, een maximale breedte van 1100 mm, een minimale hoogte van 1800 mm en een maximale hoogte van 2700 mm. Maar maatwerk is niet altijd nodig. Je kunt er ook voor kiezen om de deur in te korten. Je kunt deze deur aan de bovenkant 5 mm inkorten, aan de onderkant 5 mm, aan de hangzijde 5 mm en aan de slotzijde 1 mm.

Verder handig bij deze Skantrae binnendeur:

  • Deze deur is KOMO gecertificeerd
  • Deze deur is alleen verkrijgbaar als draaideur
  • Het glas bij deze deur is voorgemonteerd
  • Alle opdekdeuren in standaardmaten zijn voorzien van paumellegaten
  • Scharnieren en deurbeslag zijn niet bij de prijs inbegrepen
  • Deze deur is verkrijgbaar als stompe- en opdekdeur
Kenmerken
Meer informatie
Suggested Retail Price € 753,00
Merk Skantrae
Serie Slimseries One
Kleur Zuiver wit RAL 9010
Model SSL 4408
Samenstelling product houten stijlen en dorpels
Model SSL 4408 blank glas
Garantie 10 jaar
Kleur Voorbehandeld
KOMO-keur Ja