SSL 4426

Beschrijving

De glasdeur SSL 4426 van Skantrae komt uit de Slimseries One serie en kenmerkt zich door de 3-ruitsverdeling. De SSL 4426 van Skantrae is een industriële binnendeur uit de Slimseries One serie. De Slimseries One deuren kenmerken zich door de uitzonderlijke 45 mm dunne roedes. De SSL 4426 kenmerkt zich door de 3-ruitsverdeling met verschillende glasopties. De 39 mm dikke deur bestaat uit houten stijlen en dorpels en wordt standaard zuiver wit (RAL 9010) gegrond geleverd. Wil je graag meerdere deuren combineren? Deze deur past goed bij SSL 4076. Met de 10 jaar garantie haal je een zekerheid in huis die lang mee gaat.

 

Het glas bij de SSL 4426

Je kunt bij deze deur kiezen uit 3 keuzes voor het voorgemonteerde glas:
  • blank glas
  • nevel glas
  • rookglas

 

 

Beslagpakketten

Door de smalle stijlen is een SlimSeries hang- en sluitwerkpakket (HSP) onmisbaar bij je SlimSeries deur. Een HSP bevat de volgende onderdelen: SlimSeries beslag (bijvoorbeeld een deurgreep of deurkruk), SlimSeries smalslot (bijvoorbeeld een loopslot of rolslot) en alle vereiste bewerkingen aan de deur. Een HSP bestel je altijd in combinatie met een SlimSeries deur, zodat alle bewerkingen op de deur kunnen worden gemaakt. Een Slimseries One deur zonder HSP bevat geen enkele bewerking en dat is voor jou als klant dan ook zeer onwenselijk. Om fouten te voorkomen accepteren we dan ook geen orders van deze deur zonder een hardwarepakket erbij. Wil je toch deze deur bestellen zonder hardwarepakket? Neem even contact op met onze klantenservice en dan regelen dat natuurlijk alsnog.

 

 

Maatwerk en inkorten

Je kunt bij deze deur kiezen voor maatwerk. Op deze manier kun je de deur precies passend maken voor je kozijn. Je kunt bij deze deur kiezen voor een minimale breedte van 530 mm, een maximale breedte van 1100 mm, een minimale hoogte van 1800 mm en een maximale hoogte van 2700 mm. Maar maatwerk is niet altijd nodig. Je kunt er ook voor kiezen om de deur in te korten. Je kunt deze deur aan de bovenkant 5 mm inkorten, aan de onderkant 5 mm, aan de hangzijde 5 mm en aan de slotzijde 1 mm.

 

Verder handig bij deze Skantrae binnendeur:

  • Deze deur is KOMO gecertificeerd
  • Deze deur is alleen verkrijgbaar als draaideur
  • Het glas bij deze deur is voorgemonteerd
  • Alle opdekdeuren in standaardmaten zijn voorzien van paumellegaten
  • Scharnieren en deurbeslag zijn niet bij de prijs inbegrepen
  • Deze deur is verkrijgbaar als stompe- en opdekdeur
Kenmerken
Meer informatie
EAN 8717229733511
Merk Skantrae
Serie SlimSeries One
Breedte deurstijl incl profiel 60
Milieuclaim product FSC Mix 70%
FSC product type Doors and door frames
Type vulling Gelamineerd
Vulling Massief
Toplaag MDF
Brandvertragend Nee
Type afwerking Voorbehandeld
Profiel deurstijl Recht profiel
Kleurfamilie Wit
Paneel uitvoering Niet van toepassing
Type glas AGC - EURO Grey
Maximale inkortbaarheid onderkant 5
Maximale inkortbaarheid bovenkant 5
Maximale inkortbaarheid slotzijde 1
Maximale inkortbaarheid hangzijde 5
Ruitverdeling 3 Ruits
Glasmontagedienst mogelijk? Niet van toepassing
Garantie 10 Jaar