Topeka zwart

Consumenten adviesprijs Inclusief BTW 705,00
Onze verkoopprijs Inclusief BTW 599,25
-15% Korting
Vanaf 705,00 599,25
Configureer het product om de voorraad te bekijken.
Beschrijving

De glasdeur Topeka zwart van CanDo komt uit de Capital serie en kenmerkt zich door de 4-ruitsverdeling. De Topeka zwart van CanDo is een industriële binnendeur uit de Capital serie. De Capital deuren kenmerken zich door de uitzonderlijke 25 mm dunne roedes. De Topeka zwart kenmerkt zich door de 4-ruitsverdeling met verschillende glasopties. De 39 mm dikke deur bestaat uit houten stijlen en wordt standaard zwart UV gelakt geleverd. Doordat de deur UV gelakt is hoef je dus niet meer te schilderen en kun je de deur meteen afhangen. Wil je graag meerdere deuren combineren? Deze deur past goed bij Plymouth zwart. De kwaliteit van deze deur uit zich in de 10 jaar garantie die je krijgt op de deur.

 

Het glas bij de Topeka zwart

Je kunt bij deze deur kiezen uit 2 opties voor het voorgemonteerde glas:
  • blank glas
  • mat glas

 

 

Beslagpakketten

Door de smalle stijlen van de Topeka zwart is een hardwarepakket onmisbaar bij deze deur. Een hardwarepakket bevat de volgende onderdelen: beslag (bijvoorbeeld een deurgreep of deurkruk), een extra smal slot (bijvoorbeeld een loopslot of rolslot) en alle vereiste bewerkingen aan de deur. Een hardwarepakket bestel je in combinatie met je deur, zodat alle bewerkingen op de deur kunnen worden gemaakt. Als je de deur zonder hardwarepakket koopt bevat de deur geen enkele bewerking en dat is voor jou als klant dan ook zeer onwenselijk. Om fouten te voorkomen accepteren we in eerste instantie dan ook geen orders van deze deur zonder een hardwarepakket erbij. Wil je toch deze deur bestellen zonder hardwarepakket? Neem even contact op met onze klantenservice en dan regelen dat natuurlijk alsnog.

 

 

De deur inkorten

Bij deze deur is geen maatwerk beschikbaar maar dat is ook niet altijd nodig. Je kunt er ook voor kiezen om de deur in te korten. Je kunt deze deur aan de bovenkant 5 mm inkorten, aan de onderkant 5 mm, aan de hangzijde 5 mm en aan de slotzijde 5 mm.

 

Verder handig bij de Topeka zwart:

  • Het glas bij deze deur is voorgemonteerd
  • Alle opdekdeuren in standaardmaten zijn voorzien van paumellegaten
  • Scharnieren en deurbeslag zijn niet bij de prijs inbegrepen
  • Deze deur is geschikt als stompe, opdek en schuifdeur
Kenmerken
Meer informatie
EAN 8711251710496
Merk CanDo
Serie Capital
Breedte deurstijl incl profiel 70
Milieuclaim product FSC Mix 70%
Vulling Massief
Toplaag MDF
Brandvertragend Nee
Type afwerking UV
Profiel deurstijl Recht profiel
Kleurfamilie Zwart
Paneel uitvoering Niet van toepassing
Type glas Blank glas
Maximale inkortbaarheid onderkant 10
Ruitverdeling 4 Ruits
Glasmontagedienst mogelijk? Niet van toepassing
Garantie 10 Jaar