Hang- en sluitwerk

Geen enkele deur kan zonder bijpassend hang- en sluitwerk. Het heeft twee functies. Enerzijds geef je je deur er een mooie afwerking mee, anderzijds zorg je dat je deur netjes sluit, dichtgaat of op slot gedaan kan worden. Hang- en sluitwerk is er dan ook in vele soorten, kleuren en materialen. Ook in ons assortiment vind je dus altijd het juiste hang- en sluitwerk voor jouw binnen- of buitendeur.

Deuren outlet

Op onze site staat slechts een selectie van onze deuren. Kom daarom nu naar onze outlet in Zevenaar. We hebben hier namelijk de grootste deurenoutlet van Nederland geopend. Met keuze uit duizenden B-keus deuren, outletdeuren en daarnaast het volledige assortiment van CanDo en Skantrae zit er altijd iets tussen voor jou. Onze medewerkers helpen je graag verder met het kiezen van de juiste deur voor jouw situatie!

4 producten

Van laag naar hoog sorteren

Hang- en sluitwerk deuren

Elke deur, of het nu een binnendeur of buitendeur is, verdient kwalitatief hang- en sluitwerk om zowel veiligheid als een mooie afwerking te garanderen. Bij Deurtotaalmarkt vind je een uitgebreide selectie die voldoet aan de hoogste normen voor veiligheid, duurzaamheid en stijl. Of je nu op zoek bent naar moderne designs of traditionele afwerkingen, ons assortiment heeft iets voor elke deur en elk interieur.

Hang- en sluitwerk binnendeur

Wanneer we het hebben over de perfecte afwerking voor uw binnendeuren, is het essentiële detail het hang- en sluitwerk. Bij Deurtotaalmarkt bieden we een uitgebreide reeks van kwalitatief hoogstaand hang- en sluitwerk voor uw binnendeur. De juiste keuze hierin garandeert niet alleen een veilige en soepele werking van je deuren, maar draagt ook bij aan de afwerking van je interieur.

Hang- en sluitwerk buitendeuren

De veiligheid van buitendeuren is van het grootste belang. Bij Deurtotaalmarkt begrijpen we dat en daarom bieden we betrouwbaar hang- en sluitwerk specifiek ontworpen voor buitendeuren. Onze producten zijn bestand tegen de verschillende weersomstandigheden en garanderen veiligheid voor jouw woning of bedrijfspand. Bovendien draagt ons hang- en sluitwerk ook bij aan een mooie look, waardoor jouw buitendeur niet alleen goed beveiligd is, maar er ook stijlvol uitziet.

Hang- en sluitwerk kopen  

Hang- en sluitwerk is erg divers. Het bestaat dan ook uit verschillende producten. (Cilinder)sloten, raamsluitingen, scharnieren en overig deurbeslag wordt allemaal onder hang- en sluitwerk gerekend. Om kort te zijn: datgeen wat nodig is om jouw nieuwe voor- of achterdeur op een goede manier af te hangen en te kunnen sluiten. Het hoogwaardige hang- en sluitwerk uit ons assortiment is er in verschillende stijlen en afwerkingen, zodat je altijd het juiste product voor jouw nieuwe deur vindt. Ook als je je hang- of sluitwerk vervangt, kun je met de producten uit ons assortiment je deur een upgrade geven. Bekijk ook eens onze veiligheidspakketten om van veiligheid verzekerd te zijn.

 

Passende producten voor iedere deur

Maatwerk is essentieel. Sloten, scharnieren of aanslaglatten moeten zo strak mogelijk aansluiten en passen op je deuren. Maar dat niet alleen. Met de juiste toevoegingen aan je deur geef je hem ook een nieuwe look. Niet voor niets wordt over deurbeslag ook wel gezegd dat het de finishing touch voor je deuren vormt. Onze sloten en ophangsystemen voor schuifdeuren, zijn verkrijgbaar in verschillende soorten materialen en kleuren. Van klassiek RVS tot strak, modern mat zwart. Zo heb je altijd de juiste uitstraling voor jouw deur. Bekijk ook onze pagina met veiligheidspakketten om jouw hang- en sluitwerk volledig te laten matchen. 

Zwart hang- en sluitwerk: een trendsetter in deurdecoratie

In een wereld waarin trends komen en gaan, heeft zwart hang- en sluitwerk een blijvende indruk gemaakt. Met zijn eigentijdse look is het dé keuze voor de moderne deur.. Bij Deurtotaalmarkt hebben we een divers aanbod aan zwart hang- en sluitwerk, zo zorg je voor een stijlvolle en tijdloze afwerking van elke deur in huis.

Kies voor veiligheid

Met name onze buitendeuren, zoals een voor-, achter- of tuindeur willen we veilig op slot kunnen doen. Ons hang- en sluitwerk is daarom uitgebreid gekeurd en getest. De scharnieren en sloten worden gemaakt van hoogwaardige materialen zoals roestvrijstaal (RVS). Hoe vaak je je deur ook opent of sluit of hoe bar de weersomstandigheden ook zijn, met de kwalitatieve producten uit ons assortiment bent je verzekerd van jarenlange veiligheid. De sloten en scharnieren zijn eenvoudig in een paar stappen in je nieuwe deur te monteren. Eventueel kun je dit ook al door ons laten doen. Vraag dit per deursoort altijd even na.  

Direct hang- en sluitwerk online bestellen 

Je nieuwe producten bestel je eenvoudig en direct in onze webshop. Je profiteert van een snelle levering. En dat is wel zo prettig. Want zo hoef je nooit lang op je nieuwe scharnieren of sloten te wachten. Je kunt je bezorging eventueel ook combineren met de levering van je nieuwe deur. Zo wordt alles in één keer geleverd. Heb je nog vragen of wil je meer weten? Raadpleeg da onze klantenservice of neem contact op voor meer informatie. Wij helpen je graag!