Retouren/annuleren

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je een product verkeerd besteld of dat er iets niet goed gaat met het leveren. We willen natuurlijk liever voorkomen dat het mis gaat. Mocht je dus niet zeker weten of het goed is wat je besteld kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice

Annuleren

Het annuleren van een bestelling is alléén mogelijk tot 24 uur na het ontvangen van de bevestigingsmail waar de leverdatum in staat vermeldt en waar ook de factuur is bijgesloten als bijlage. Aan deze annulering zijn uiteraard geen kosten verbonden. 

Retouren

Je hebt het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop jij of een door jou aangewezen derde, die niet de vervoerder is, het goed fysiek in bezit krijgt. 

Wij vragen je retourmeldingen van voorraadartikelen maximaal 14 dagen na leverdatum via het retour formulier aan ons te melden via het retour formulier. Na deze periode kun je artikelen helaas niet meer aanmelden voor retour. In alle gevallen geldt dat de producten schoon, ongemonteerd en (indien redelijkerwijs mogelijk) in de originele verpakking moeten zitten. Indien dit namelijk niet het geval is, kunnen wij een eventuele waardevermindering bij je in rekening brengen. Nadat je bij ons de retour heeft gemeld heb je nog 14 dagen de tijd om de artikelen aan ons te retourneren. Je kunt ook zonder voorafgaande mededeling de producten binnen 14 dagen na ontvangst terugsturen, als je daarbij maar een mededeling voegt waaruit je wens tot herroeping blijkt.

Voor meer informatie over retourneren verwijzen we je graag door naar onze Algemene Voorwaarden. Deze vindt je hier.

 

Let op !!!

Je kunt de producten terugbrengen naar ons magazijn in Zevenaar. 
Wij halen het product bij je op, of ruilen het product bij je om. De kosten voor het retour halen en de kosten voor een eventuele omruiling komen geheel voor rekening van de klant. Deze kosten zijn €80,- incl. 21% BTW.
 

Deuren die naar instructies van de klant speciaal worden vervaardigd of deuren waar op verzoek van de klant een bewerking aan is uitgevoerd, dit kan bijvoorbeeld een brievensleuf, een driepuntssluiting of een slotgat zijn, nemen wij niet retour. Deze producten zijn namelijk maatwerkproducten en zijn uitgezonderd van het herroepingsrecht.

Mocht om welke reden dan ook gereclameerd worden dat producten retour komen omdat gedacht wordt dat het onjuiste product geleverd is, zullen de kosten die gemaakt worden zoals transportkosten, volledig verhaald worden op de klant. Dit indien de klant door Deurtotaalmarkt.nl in het ongelijk wordt gesteld na volledig onderzoek.

Je bent alleen aansprakelijk voor de waardevermindering van de goederen die het gevolg is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

Deurtotaalmarkt kan de klant kosten in rekening brengen indien deze het product heeft beschadigd door meer te doen dan nodig is om het product te beoordelen.


Als je de overeenkomst herroept, ontvang je alle betalingen die je tot op dat moment hebt gedaan (inclusief eventuele standaard verzendkosten voor de heenzending) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je beslissing de overeenkomst te herroepen, van ons terug. Wij betalen je terug met hetzelfde betaalmiddel als waarmee je de oorspronkelijke transactie heeft verricht, tenzij je uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen er voor zulke terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Als je het product hebt besteld door gebruik te maken van het Betaalplan via Santander, wordt de financieringsovereenkomst automatisch ontbonden als je gebruik maakt van het herroepingsrecht.

Let er bij het retoursturen van je producten op dat de producten in goede staat bij ons terug moeten komen. Bij gevoelige producten als boarddeuren of deurkozijncombinatie's is het dan ook belangrijk om te zorgen dat je het product goed verpakt voordat je het terugstuurt. 

 Retouradres Webshop

 Mega 1

 6902 KL Zevenaar

 Nederland

 Retouradres Winkel

 Tera 2a

 6902 KN Zevenaar

 Nederland