Hoe worden de deuren bezorgd?  

Wie is de vervoerder? 

Het is afhankelijk van de bestelling wie de leverancier is. Zo zijn er 3 opties bij Deurtotaalmarkt:  

  • Bij de bestelling van deuren zal Melis Logistics de deuren bezorgen. Als klant ontvang je hierbij van tevoren een mail van onze leverancier Skantrae BV over de verdere afhandeling met de leverdatum van de order. Melis Logistics BV stuurt 2 dagen voor levering rond 17:00 een e-mail met een verwacht tijdsvenster van 4 uur. Op de dag van levering ontvang je ca. 7:00 een e-mail van Melis Logistics BV met een tijdsvenster van 2 uur. Als er op het moment van levering niemand thuis is probeert de chauffeur de klant je te bereiken op het opgegeven telefoon nummer. Bij geen gehoor wordt er een kaartje in de bus gedaan en rijdt de chauffeur door. De goederen gaan mee terug naar Melis Logistics. Skantrae zal in dit geval . De deuren zullen door Melis Logistics BV worden geleverd tot aan de voordeur op de begane grond. Zij zullen de deuren dus niet naar de 1e verdieping of hoger tillen, de chauffeur is hiervoor ook niet gemachtigd. 
  • Bij de bestelling van deuren en beslag van CanDo, Bruynzeel, Skantrae of Trend zal de complete levering door Melis Logistics BV verzorgd worden. Hierbij geldt dezelfde leverwijze als bij de bestelling van alleen deuren zoals hierboven besproken.  
  • -Bij de bestelling van alleen beslag van de merken CanDo, Bruynzeel, Skantrae of Trend zal de levering plaatsvinden via DHL. Let er op dat we je hierbij geen Track & Trace code versturen. Wanneer je niet thuis bent zal DHL proberen om het beslag bij de buren af te leveren. Mocht dit niet lukken dan gaat het beslag terug naar het depot en zullen ze het de volgende dag weer proberen. Het pakket wordt 3 keer aangeboden voordat het naar het dichtstbij gelegen afhaalpunt wordt gebracht. 

Als je vragen hebt over de levering van de producten kun je altijd even contact opnemen met onze medewerkers via info@deurtotaalmarkt.nl.