Jaren 30 deuren

Met de jaren 30 huisstijl kun je meerdere kanten op en geef je het huis toch een authentieke uitstraling. De deuren zijn vaak herkenbaar aan de horizontale en verticale panelen in de deur. Ook de deuren met de ruiten bovenin de deur zijn kenmerkend voor de jaren 30 series.

Jaren 30 binnendeuren

Jaren 30 deurbeslag

Ga voor stijlvol en traditioneel met een jaren 30 deur

Zoek je die authentieke, tijdloze uitstraling voor je woning? Dan zijn de jaren 30 deuren en het bijbehorende deurbeslag precies wat je zoekt. De jaren 30 stijl is weer helemaal terug van weggeweest en populairder dan ooit.

Jaren 30 binnendeuren een karakteristieke toevoeging

De jaren 30 binnendeuren onderscheiden zich door hun karakteristieke ontwerpen. Je ziet vaak paneeldeuren, zoals de jaren 30 paneeldeuren, die zowel stijlvol als functioneel zijn. Ze brengen een nostalgische sfeer in elk huis en zijn beschikbaar in verschillende modellen en maten. Een binnendeur jaren 30 past naadloos in zowel moderne als klassieke interieurs, wat deze keuze zo waardevol maakt.

 

Jaren 30 deurbeslag

Een deur is niet af zonder het juiste jaren 30 deurbeslag. Of je nu zoekt naar een jaren 30 deurkruk of toiletgarnituur met een jaren 30 look, bij ons vind je het allemaal. Het deurbeslag is niet alleen een lust voor het oog, maar ook van hoge kwaliteit. Voeg authentiek jaren 30 hang en sluitwerk toe om de retro look helemaal af te maken.

Jouw jaren 30 binnendeur vind je bij Deurtotaalmarkt

Bij Deurtotaalmarkt staat kwaliteit centraal. We helpen je graag bij het vinden van de perfecte jaren 30 binnendeur, of je nu zoekt naar enkel een deur of ook deurbeslag.

Duik in ons uitgebreide assortiment en laat je inspireren door de sfeer van de jaren 30. Je woning verdient tenslotte het allerbeste.