SSL 4099

Consumenten adviesprijs Inclusief BTW 455,00
Onze verkoopprijs Inclusief BTW 409,50
Korting Inclusief BTW 45,50
Vanaf 455,00 409,50
Beschrijving

De SSL 4099 van Skantrae is een industriële binnendeur uit de Slimseries One serie. De Slimseries One deuren kenmerken zich door de uitzonderlijke 45 mm dunne roedes. De paneeldeur kenmerkt zich door het vlakke paneel met een 4-paneelsverdeling. De 39 mm dikke deur bestaat uit houten stijlen en dorpels en wordt standaard grafietzwart (RAL 9011) gegrond geleverd. Wil je graag meerdere deuren combineren? Deze deur past goed bij SSL 4029 . Je krijgt op deze deur maar liefst 10 jaar garantie waardoor je er zeker van bent dat de deur lang mee gaat.

Beslagpakketten

Door de smalle stijlen is een SlimSeries hang- en sluitwerkpakket (HSP) onmisbaar bij je SlimSeries deur. Een HSP bevat de volgende onderdelen: SlimSeries beslag (bijvoorbeeld een deurgreep of deurkruk), SlimSeries smalslot (bijvoorbeeld een loopslot of rolslot) en alle vereiste bewerkingen aan de deur. Een HSP bestel je altijd in combinatie met een SlimSeries deur, zodat alle bewerkingen op de deur kunnen worden gemaakt. Een Slimseries One deur zonder HSP bevat geen enkele bewerking en dat is voor jou als klant dan ook zeer onwenselijk. Om fouten te voorkomen accepteren we dan ook geen orders van deze deur zonder een hardwarepakket erbij. Wil je toch deze deur bestellen zonder hardwarepakket? Neem even contact op met onze klantenservice en dan regelen dat natuurlijk alsnog.

De deur inkorten

Bij deze deur is geen maatwerk beschikbaar maar dat is ook niet altijd nodig. Je kunt er ook voor kiezen om de deur in te korten. Je kunt deze deur aan de bovenkant 5 mm inkorten, aan de onderkant 5 mm, aan de hangzijde 5 mm en aan de slotzijde 1 mm.

Verder handig bij de SSL 4099:

  • Deze deur is KOMO gecertificeerd
  • Deze deur is beschikbaar als draaideur en schuifdeur
  • Alle opdekdeuren in standaardmaten zijn voorzien van paumellegaten
  • Scharnieren en deurbeslag zijn niet bij de prijs inbegrepen
Kenmerken
Meer informatie
Suggested Retail Price € 471,00
Merk Skantrae
Serie Slimseries One
Kleur Grafietzwart RAL 9011
Model SSL 4099
Samenstelling product houten stijlen en dorpels
Model SSL 4099
Garantie 10 jaar
Kleur Gegrond
KOMO-keur Ja