Wat zit er allemaal in een hang- en sluitwerk pakket?  

Om de klant gemak te bieden kiezen steeds meer merken ervoor om beslagpakketten aan te bieden. Dit zie je bijvoorbeeld terug bij de CanDo Industrial deuren. Deze pakketten zijn er niet alleen om gemak te bieden aan de klant. Het samenstellen van een deur kan soms erg ingewikkeld zijn. Je hebt te maken met deurgrepen, schuifdeursystemen, frezingen en tochtvaldorpels. Dan is het makkelijker om alles in één pakket te kunnen kopen. De inhoud per pakket verschilt en is afhankelijk van de toepassing van de deur. Hieronder lees je daar meer over.  

Toepassingen pakketten 

Er zijn verschillende pakketten beschikbaar op dit moment. Deze zijn gericht op bijvoorbeeld wc-deuren, schuifdeuren en slaapkamerdeuren. In principe kies je in elk pakket een deurgreep of deurkruk die bepalend is voor de pakketkeuze. Daarnaast kies je bij een toiletdeur voor het toiletgarnituur, bij een slaapkamerdeur voor een cilinderrozet en bij een schuifdeur voor een schuifdeursysteem.  

Frezingen 

Het maken van frezingen is vaak lastig voor de gemiddelde persoon. Bij een schuifdeurpakket zorgen we er daarom voor dat er een geleiderfrezing onder de deur komt voor het schuifdeursysteem. Bij de overige pakketten zorgen we dat er een slotgat en een krukgat- of deurkomfrezing gemaakt worden. Je hoeft je daarom geen zorgen meer te maken of alles wel past. De frezingen worden afgestemd op de keuzes die je gemaakt hebt bij je pakket.